ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Lewandowski onder vuur bij Bayern na openlijke vertrekwens: “Waardering moet van 2 kanten komen”

Buitenlands voetbalDat Robert Lewandowski (33) straks niet meer voor Bayern München speelt, lijdt nog weinig twijfel. De Pool roept al weken dat hij andere oorden wilt opzoeken - hij kan naar FC Barcelona -, en die uitspraken worden bij zijn club maar matig geapprecieerd. “Zo’n publiek statement brengt je nergens.”

5 reacties

 • Meert Dominique

  2 maanden geleden
  Lewandowski wil meer 'respect' van Bayern. In voetbalterm vertaald, een nulleke meer op zijn contract.
 • GILLIS VAN LAETHEM

  2 maanden geleden
  Was goede speler maar einde nadert met rasse schreden en wil nog slag slaan , Barcelona is niet op hem aan t'wachten om uit te bollen , kijk wat Messy bij PSG nog klaar speelt buiten rekening vullen .
 • André Baele

  2 maanden geleden
  Waarschijnlijk krijgt hij zijn financiele zin niet en trapt hij het daarom maar af.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Tis zijn volste recht als hij nog bij een ander club wil s9elen eh ! Hij is 33 jaar waarom niet? Succes verder voor hem 👍 Een van de beste spits ter wereld Fantastiche carriere !
 • dominiek vanharen

  2 maanden geleden
  Ale het spelleke is al begonnen.
 1. OFFICIEEL. Galatasaray kondigt komst van Dries Mertens aan en verklapt ook dat hij 2,9 miljoen euro netto plus premie van 1,1 miljoen zal verdienen
  Play
  Buitenlands voetbal
  23

  Galatasa­ray kondigt komst van Mertens aan en verklapt ook dat hij 2,9 miljoen euro netto plus premie van 1,1 miljoen zal verdienen

  Zijn nieuw avontuur bij Galatasaray kan beginnen. Met een beetje vertraging. Nadat Dries Mertens (35) maandagvoormiddag in het Liv Hospital slaagde voor zijn medische tests, kondigde de club om 20.15 uur zijn transfer officieel aan. Hoş geldin. Welkom in de hel van Istanboel. “In Napels zijn de fans ook gek”, zegt Mertens. “Maar tegelijk hangt er ook een familiale sfeer. Daarom ben ik naar hier gekomen. Ik wil hier een legende worden.” Hij gaat er 2,9 miljoen netto verdienen en krijgt ook een tekenpremie van 1,1 miljoen.