AFP
Volledig scherm
© AFP

Lelijke botsing van ‘Chucky’ Lozano op Gold Cup doet huiveren: Napoli-aanvaller blijft roerloos liggen en wordt afgevoerd

Buitenlands voetbalEen brancard op het voetbalveld, niemand ziet het graag gebeuren. Hirving ‘Chucky' Lozano is het nieuwste slachtoffer. De Mexicaan kwam op de Gold Cup tot een vieze botsing met de doelman van de tegenstander, en bleef een tijd lang roerloos liggen. De schade rond het oog leek groot, al klinken de eerste berichten uit het ziekenhuis positief.

1 reactie

 • Toon Schouteden

  5 maanden geleden
  De doelman gaat met beide benen vooruit richting bal en spelers... Dat was toch ook 'n rode kaart en strafschop waard, niet?
 1. Tegenstander van Vertonghen en Benfica kampte met 13 spelers besmet met omikronvariant, match gestopt toen ze nog met zes op veld stonden
  Play
  Buitenlands voetbal
  6

  Tegenstan­der van Vertonghen en Benfica kampte met 13 spelers besmet met omikronva­ri­ant, match gestopt toen ze nog met zes op veld stonden

  Speelde Jan Vertonghen zaterdag de meest bizarre match uit zijn carrière? De Belgische recordinternational nam het met Benfica op tegen Belenenses, dat door een corona-uitbraak met amper negen spelers aan de match begon. Uiteindelijk moest de wedstrijd na 47' gestaakt worden omdat Belenenses nog over zes spelers beschikte. Het stond toen 0-7. Achteraf bleken dertien spelers van Belenenses besmet met de omikronvariant van het coronavirus. Na de match spraken de voorzitters van beide clubs van een grote schande.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Van Dijk maakt eerste goal voor Liverpool in ruim veertien maanden, ‘Reds’ dollen met ‘Saints’
  Play
  Premier League

  Van Dijk maakt eerste goal voor Liverpool in ruim veertien maanden, ‘Reds’ dollen met ‘Saints’

  Virgil van Dijk heeft zijn eerste goal voor Liverpool gemaakt sinds 12 september 2020. De Nederlandse verdediger schoot in de 52ste minuut na een hoekschop van Trent Alexander-Arnold de 4-0 binnen tegen zijn oude club Southampton. Het bleef ook bij 4-0, waardoor Liverpool koploper Chelsea tot één punt nadert in de Premier League. De Blues ontvangen zondag Manchester United.