Photo News/AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/AFP

Kritiek neemt toe na wanprestatie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”

Buitenlands voetbalIn Londen loopt een trainer rond die perfect weet hoe je het beste in Romelu Lukaku naar boven brengt. 50 kilometer verderop piekert een collega zich suf. Een spits van 115 miljoen heeft het aanvallend probleem voorlopig niet opgelost en een wanprestatie tegen Manchester City heeft de kritiek op ‘Big Rom’ alles behalve doen verstommen. Een analyse met de stemmen van zijn kritische trainer Thomas Tuchel en mentor Antonio Conte. De Lukaku van Inter versus die van Chelsea: zoek de verschillen.

65 reacties

 • Peter Debrouwer

  4 maanden geleden
  Beperkte speler die anderen laat lopen en dan eenvoudig de bal binnentikt. Nog best dat buitenspel bestaat of hij kwam de ganse match niet uit de kleine rechthoek van de tegenstander
 • Freddy Madou

  4 maanden geleden
  In Engeland duurt het zolang dat ze hem al door hebben, leeft op het zweet van anderen nooit mijne favoriet geweest en de Belgische voetbalbond heeft het nog niet eens door zelfs onze gentlemen trainer Martinez niet.
 • Hilda Schorpion

  4 maanden geleden
  Lukako heeft geen teamgeest. Hij stelt zich nooit ten dienste van het geheel. Enkel hij mag schitteren. Daarom ging het goed bij Inter. Alles draaide rond hem. Zijn hebberigheid heeft hem de das om gedaan. Met zijn enorme ego en arrogantie is hij niet de man om profijt te halen uit een les in nederigheid. Exit Chelsea.
 • Kris Geukens

  4 maanden geleden
  Wat minder staan zwaaien en meer voetballen.
 • Linda D'Haese

  4 maanden geleden
  Engeland is Italie niet je krijgt er veel minder tijd om de bal te controleren en dat is Lukaku zijn groot probleem
 1. Na één van de grootste wielerploegen straks ook één van de grootste voetbalploegen in z’n portefeuille? INEOS-eigenaar doet stevig bod op Chelsea
  Premier League
  1

  Na één van de grootste wielerploe­gen straks ook één van de grootste voetbal­ploe­gen in z’n portefeuil­le? INEOS-eigenaar doet stevig bod op Chelsea

  De groep met Lewis Hamilton en Serena Williams krijgt concurrentie van INEOS-eigenaar Jim Ratcliffe in de strijd om voetbalclub Chelsea. De Britse miljardair heeft een bod van 2,5 miljard pond (bijna drie miljard euro) gedaan mét de belofte om nog eens 1,75 miljard pond (ruim 2 miljard euro) te investeren in de komende tien jaar.
 2. De zoektocht van en naar de beste Belg in het buitenland: “We gaan Lukaku niet heruitvinden”
  PREMIUM
  Premier League

  De zoektocht van en naar de beste Belg in het buitenland: “We gaan Lukaku niet heruitvin­den”

  Alle vier hebben ze er nu minstens twee: Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne, Eden Hazard en nu ook Romelu Lukaku. Terwijl hij in Londen op het veld vergeefs zocht naar een doelpunt, kreeg ‘Big Rom’ op het scherm in Antwerpen zijn tweede trofee op rij als ‘Beste Belg in het buitenland’. Het relaas van zijn zoektocht naar glorie: “Rom mag bij ons gewoon zichzelf zijn.”