Photo News/AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/AFP

Kritiek neemt toe na wanprestatie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”

Buitenlands voetbalIn Londen loopt een trainer rond die perfect weet hoe je het beste in Romelu Lukaku naar boven brengt. 50 kilometer verderop piekert een collega zich suf. Een spits van 115 miljoen heeft het aanvallend probleem voorlopig niet opgelost en een wanprestatie tegen Manchester City heeft de kritiek op ‘Big Rom’ alles behalve doen verstommen. Een analyse met de stemmen van zijn kritische trainer Thomas Tuchel en mentor Antonio Conte. De Lukaku van Inter versus die van Chelsea: zoek de verschillen.

65 reacties

 • Peter Debrouwer

  4 maanden geleden
  Beperkte speler die anderen laat lopen en dan eenvoudig de bal binnentikt. Nog best dat buitenspel bestaat of hij kwam de ganse match niet uit de kleine rechthoek van de tegenstander
 • Freddy Madou

  4 maanden geleden
  In Engeland duurt het zolang dat ze hem al door hebben, leeft op het zweet van anderen nooit mijne favoriet geweest en de Belgische voetbalbond heeft het nog niet eens door zelfs onze gentlemen trainer Martinez niet.
 • Hilda Schorpion

  4 maanden geleden
  Lukako heeft geen teamgeest. Hij stelt zich nooit ten dienste van het geheel. Enkel hij mag schitteren. Daarom ging het goed bij Inter. Alles draaide rond hem. Zijn hebberigheid heeft hem de das om gedaan. Met zijn enorme ego en arrogantie is hij niet de man om profijt te halen uit een les in nederigheid. Exit Chelsea.
 • Kris Geukens

  4 maanden geleden
  Wat minder staan zwaaien en meer voetballen.
 • Linda D'Haese

  4 maanden geleden
  Engeland is Italie niet je krijgt er veel minder tijd om de bal te controleren en dat is Lukaku zijn groot probleem
 1. Ronald Koeman sneert naar FC Barcelona: “Onder mij stonden we acht punten achter Real, nu het dubbele”
  La Liga
  7

  Ronald Koeman sneert naar FC Barcelona: “Onder mij stonden we acht punten achter Real, nu het dubbele”

  Ronald Koeman heeft voor het eerst tegenover Spaanse media gereageerd op zijn ontslag bij FC Barcelona, eind oktober. De 59-jarige trainer, die na het WK voetbal de opvolger is van Louis van Gaal als bondscoach van Oranje, stond de pers te woord bij de opening van de Koeman Cup, een golftoernooi waarvan de opbrengsten naar het Cruyff Foundation gaan. “Ik heb niet het gevoel dat ik gefaald heb”, aldus Koeman over zijn tijd als trainer van Barça.
 2. “Jullie zijn al op vakantie? Dan wij ook!”: harde kern van Lille komt uit protest in vakantieoutfit naar het stadion
  Play
  Buitenlands Voetbal
  3

  “Jullie zijn al op vakantie? Dan wij ook!”: harde kern van Lille komt uit protest in vakantie­out­fit naar het stadion

  In de wedstrijd tussen Lille, de kampioen van vorig seizoen, en AS Monaco was er niet alleen op het veld iets te zien. Ook naast het veld was er heel wat te beleven. De harde kern van Lille vond dat hun ploeg na een 5 op 18 niet genoeg moeite deed op het veld en speelde alsof ze op vakantie waren, dus gingen de supporters ook in vakantiemodus.