AFP
Volledig scherm
© AFP

Knie houdt Messi ook tegen Montpellier aan de kant

Buitenlands voetbalPSG kan zaterdag in het competitieduel tegen Montpellier nog geen beroep doen op Lionel Messi. De Argentijnse sterspeler is nog niet hersteld van zijn knieblessure die hem woensdag al het duel tegen Metz kostte.

3 reacties

 • Paul Verbeeck

  4 weken geleden
  Begint goed bij zijn nieuwe werkgever , blijkbaar toch niet zo'n goede aankoop gedaan . Ze wisten in Spanje waarom ze deze weg wilden , te duur in zijn huidige conditie?
 • Robert Thomassen

  4 weken geleden
  Een loopbaan als profvoetballer kan abrupt eindigen. Eigenlijk in iedere sport. Sporten is niet altijd gezond.
 • Jan Van Bavel

  4 weken geleden
  Eerst veel te duur verkocht, dan op de bank. Wat is nog echt ?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Even schrikken: volle tribune in Nijmegen stort deels in onder druk van vierende fans Vitesse
  Play
  Eredivisie
  11

  Even schrikken: volle tribune in Nijmegen stort deels in onder druk van vierende fans Vitesse

  Schrikwekkende beelden uit de Eredivisie. Na afloop van de door Vitesse gewonnen Gelderse derby in Nijmegen zakte een deel van de tribune in met daarin vierende bezoekende fans. De onderste vakken van De Goffert begaven het onder de enthousiast springende Vitesse-supporters. Tot zover is er geen nieuws van gewonden en snel na de instorting en een korte pauze werd er alweer duchtig verdergefeest in het kamp van Vitesse. Het vak werd na het incident wel ontruimd. Bovenin bleef de tribune intact.
 3. Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaartje voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?
  PREMIUM
  Premier League
  26

  Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaart­je voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?

  De vraag over zijn doelpuntendroogte wordt ‘on repeat’ gesteld. Zijn trainer komt telkens met een andere verklaring. Chelsea staat op kop in de Premier League, maar in de topschutterstand blijft zijn duurste aanwinst achter. Romelu Lukaku - zelf maakt hij zich minder zorgen - versus de verwachtingen en de status. Welke andere topspitsen scoren op dit moment wél?