rv/AP
Volledig scherm
© rv/AP

Klopp en Mourinho niet blij met ontsnapping Man City: "Een schandalige beslissing”, Guardiola hekelt critici

Buitenlands voetbalJürgen Klopp en José Mourinho zijn niet blij dat de Europese uitsluiting van Manchester City is teruggedraaid. “Een schandalige beslissing”, klonk het onder meer. Pep Guardiola hekelt dan weer de critici.

11 reacties

 • Carlos Simonis

  11 maanden geleden
  Wanneer Jürgen Klopp en José Mourinho trainer waren geweest van Man.City dan hadden ze hun mond gehouden, ook al hebben ze wel gelijk. Natuurlijk blijft Guardiola zijn club verdedigen, dat zouden Jürgen Klopp en José Mourinho ook gedaan hebben. Men ziet nu wat geld en macht kan doen, is het ooit anders geweest ?
 • werner humblé

  11 maanden geleden
  10 miljoen boete en die andere 20 miljoen is voor de bobos van de TAS onder tafel in ruil mogen ze Europees voetbal blijven spelen toch duidelijk .
 • Raf Leysen

  11 maanden geleden
  Guardiola past qua geloofwaardigheid ook al goed bij dat corrupte kleine clubje uit Manchester... ‘zelfs in 2e klasse zou ik gebleven zijn’ Yeah right
 • Polutnik Ronald

  11 maanden geleden
  Dus nu Manchester City is vrij gesproken voor het niet naleven van het finacial fair play reglement , kan men normaal geen andere clubs meer veroordelen voor het niet naleven van de reglementen . Want dan hadden ze ook Manchester City niet moeten vrij pleiten .
 • christophe laporte

  11 maanden geleden
  De enige reden waarom ze de schorsing van City terug draaien is omdat ze anders ook PSG, Barcelona, Real Madrid, Liverpool en noem maar op moeten schorsen. Moesten ze echt de FFP toepassen dan was de champions league maar een mager beestje en zou de Uefa niet te veel TV gelden meer ontvangen.
 1. Zidane krijgt het op straat aan de stok met journalist: “Ga je die domme vragen blijven stellen?”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Zidane krijgt het op straat aan de stok met journalist: “Ga je die domme vragen blijven stellen?”

  Zinédine Zidane, sinds kort zonder club na het wrange afscheid bij Real Madrid, is op straat in de clinch gegaan met een Spaanse journalist. Die wilde wat meer weten over Zidanes scherpe open brief. “Jouw job is een schande”, repliceerde ‘Zizou’ in het bijzijn van zijn vrouw. Hij nodigde de verbouwereerde journalist uit om de discussie verder te zetten buiten het zicht van de camera’s.
 2. Transfer Talk. Anderlecht nadert akkoord over Ashimeru - "Boyata mag weg bij Hertha Berlijn"
  Transfer talk

  Transfer Talk. Anderlecht nadert akkoord over Ashimeru - "Boyata mag weg bij Hertha Berlijn"

  Normaal gezien blijft Majeed Ashimeru (23) bij Anderlecht. Paars-wit lichtte de aankoopoptie van 2,5 miljoen euro op de RB Salzburg-huurling niet, maar nadert nu een akkoord aan betere voorwaarden. Helemaal rond is de deal nog niet, de speler zit momenteel in Ghana en moet nog medische en fysieke testen afleggen. Toch mogen we zeggen dat een definitieve transfer in principe niet zal uitblijven. (PJC)