AP
Volledig scherm
© AP

Klopp dreigt Liverpool uit League Cup te halen, of spelen ze straks twee matchen op één avond?

League CupLiverpool-coach Jürgen Klopp heeft na afloop van de met strafschoppen gewonnen achtste finale in de Engelse League Cup tegen Arsenal verrassend uitgehaald op de persconferentie. 

13 reacties

 • Norbert Deploige

  2 jaar geleden
  Hier ben ik. Dat is hetgeen die Klopp wil aantonen. Elke club heeft een kern van 30 spelers. Wanneer ze op een vrije datum kunnen spelen stelt hij bij deze cup ook een B elftal op en nu de data gelijklopen moet hij kunnen zagen en klagen. Dat is niet om die wedstrijden maar om zijn persoon in de aandacht te brengen. Dat noemt men hier een Dikke Nek, niet meer, niet minder. Kan zo ook spelers kraken, de schijnheilige onnozelaar.
 • Richard Sznurowski

  2 jaar geleden
  Wie is hier arrogant?? als er hier een belgische ploeg toevallig een midweek europese match moet spelen moet de competitie helemaal worden omgegooid om de luxe paarden rust te geven, wel in england splen ze elke week bijna midweek en weekens jullie zijn echt wel hypokriet
 • Yves François

  2 jaar geleden
  Wat een arrogantie, trek je dan terug uit de grote tornooien of laat een Premier League match forfait aan je voorbij gaan .... de League Cup, voor de onbekenden van het Engelse voetbal, de minst prestigieuze cup die er gespeeld en gewonnen kan worden. Topteams doen daar meestal aan mee met een half B-elftal, opgevuld met enkele spelers die ze liever kwijt dan rijk zijn. Klopp, goedkope uitleg!
 • Marc vermeiren

  2 jaar geleden
  Ik zie dar anders. De kalender ligt vast. Liverpool kon die datum ontlopen. Hebben ze niet klaargekregen. Het is aan hen om dat op te lossen. Zij moeten hun prioriteit stellen. En eventueel met B elftal aantreden. Een rijke profclub mort daarmee kunnen omgaan. En ja , desnoods plaats afstaan.
 • Maarten Houben

  2 jaar geleden
  Die hele voetbalkalender is een klucht. Waarom kunnen niet alle matchen op zaterdag om 20u gespeeld worden? Voor de tv-rechten. Waar zijn we mee bezig mensen.. alsof ik als Genk supporter sta te wachten om naar Waasland Beveren - Eupen te kunnen kijken, laat staan er voor te betalen..
 1. Italiaanse voetbalwereld in shock na zelfmoord voormalig jeugdspeler AC Milan, Donnarumma rouwt: “Hij was een vriend”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Italiaanse voetbalwe­reld in shock na zelfmoord voormalig jeugdspe­ler AC Milan, Donnarumma rouwt: “Hij was een vriend”

  Tragisch verhaal uit het Italiaanse voetbal. Seid Visin, een 20-jarige ex-jeugdspeler van AC Milan, is donderdag uit het leven gestapt. Op zijn begrafenis werd een tekst voorgelezen die Visin twee jaar geleden zelf schreef, waarin hij racisme aanklaagde. “Het is als een rotsblok op mijn schouders.” Italiaans doelman Gianluigi Donnarumma, een ex-ploegmaat van Visin, reageert verslagen.