KIJK. Wat een goal! Wullaert zet haar ploeg op weg naar zege door hoekschop rechtstreeks binnen te trappen

Buitenlands voetbalTessa Wullaert (29) heeft vrijdagavond van zich laten spreken in de hoogste klasse van het Nederlandse vrouwenvoetbal. De Red Flame scoorde een knap doelpunt door een hoekschop rechtstreeks binnen te trappen.

14 reacties

 • Ief Dubois

  2 maanden geleden
  Was Tessa een speelster met een niet-Anderlecht verleden, was het waarschijnlijk een wereldgoal. Wat een haat en jaloezie.
 • André Vermaelen

  2 maanden geleden
  Beste Goethals, de Nr 7 van OHL, Janssens, spurt sneller dan30km/u en dat meerdere malen per wedstrijd. Soms loopt ze meer dan 13 km per match. Dat zie ik nog niet teveel mannen of jongens doen. Voor de rest heb je wel gelijk.
 • Lois Verdonk

  2 maanden geleden
  Hoezeer ik ook de spelerslijsten van de nationale ploeg en de nationale competities afzoek, nergens een Berden, De Clerck, Van Reemoortel of Engelen te vinden. Waar zouden die de expertise halen om deze topatlete te veroordelen?
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  De fysiek is minder, maar het voetbal die ze soms brengen ziet men in de lagere reeksen niet.
 • Maurice Berden

  2 maanden geleden
  Ze gaan gouden schoenen tekort hebben als dit een gouden schoen verdient.
 1. ‘Zaak-Negreira’ beroert: Real Madrid zet aanval in op FC Barcelona, ex-ref slaat hard terug naar preses Pérez
  La Liga
  11

  ‘Zaak-Negreira’ beroert: Real Madrid zet aanval in op FC Barcelona, ex-ref slaat hard terug naar preses Pérez

  Het spel zit op de wagen in La Liga nu FC Barcelona door het parket is aangeklaagd in de ‘zaak-Negreira’. Dat is een ex-scheidsrechtersbaas die in de zak van Barça zou gezeten hebben. Real denkt aan stappen tegen de huidige competitieleider en bracht op zijn eigen tv-station een video rond controversiële beslissingen van ex-ref Clos Gómez in het voordeel van FC Barcelona. Tot woede van een andere ex-ref, Iturralde González. Hij doet op zijn beurt een boekje open over Real en zijn voorzitter Florentino Pérez.