AFP
Volledig scherm
© AFP
Manchester City MCI
1
EINDE
0
Arsenal ARS
 • 64' Goal Nathan Aké

KIJK. Trossard toont z'n klasse bij eerste basisplek voor Arsenal, maar City en De Bruyne stoten door in FA Cup

FA CUPManchester City heeft de Engelse topper in de FA Cup gewonnen. Nathan Aké velde op het uur het verdict van Arsenal, waar Leandro Trossard voor rust veruit de gevaarlijkste man was.

1 reactie

 • Timothy Merken

  2 maanden geleden
  Jari Verschaeren heeft meer speelminuten bij de rode duivels dan Trossard :). Toptrainer die Martinez toch. In Portugal gaan ze m buitensjotten denk ik.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. “Wisten op voorhand dat we tegen 12 zouden spelen”: Real haalt met eigen compilatievideo verschroeiend uit naar wedstrijdleiding Clásico
  8

  “Wisten op voorhand dat we tegen 12 zouden spelen”: Real haalt met eigen compilatie­vi­deo verschroei­end uit naar wedstrijd­lei­ding Clásico

  De verloren Clásico in Barcelona zit Real Madrid hoog. De Koninklijke hekelt meerdere “wedstrijdbepalende” beslissingen van ref Ricardo Bengoetxea en maakte er zelfs een compilatievideo van 4 minuten van. “Die buitenspellijn was lachwekkend.” Real verwijst ook onrechtstreeks naar de ‘zaak-Negreira’, waarin FC Barcelona wordt verdacht van omkoping.