Romelu Lukaku is met Inter uitgeschakeld in de Copa Italia.
Volledig scherm
Romelu Lukaku is met Inter uitgeschakeld in de Copa Italia. © REUTERS
0
EINDE
0

Juventus ontzegt Lukaku finale Coppa Italia: Rode Duivel komt niet tot scoren in matige topper

Buitenlands voetbalGeen Coppa Italia voor Inter. Romelu Lukaku kwam in de terugwedstrijd van de halve finales van de Italiaanse beker met zijn ploegmaats niet voorbij Juventus. Na een vrij teleurstellende topper werd het 0-0, onvoldoende om een 1-2-nederlaag uit de heenmatch weg te poetsen.

3 reacties

 • Jack van Trijp

  2 maanden geleden
  De ligt had Lukaku in zijn zak zitten.
 • Hein Haemers

  2 maanden geleden
  Werd volledig aan banden gelegd, won 1 kopduel, geen enkele doelkans
 • Patricia Moyaert

  2 maanden geleden
  Lukaku was, zoals steeds bij belangrijke treffers, niet op de afspraak. Zoals steeds is zijn falen te wijten aan de rest van de ploeg die hem niet in stelling kon brengen, hmm. Als Inter 100 miljoen kan vangen voor deze Lukaku, doen zou ik zeggen.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne