AP
Volledig scherm
© AP

JPMorgan steekt hand in eigen boezem na Super League-fiasco, uitgelekte nota toont dat Barça en Real nog elk 60 miljoen extra zouden krijgen

Super LeagueDe Amerikaanse zakenbank JPMorgan, die de inmiddels ten grave gedragen Super League zou financieren, geeft toe daarbij een inschattingsfout te hebben gemaakt. “Het is wel duidelijk dat we dit project verkeerd hebben ingeschat”, zo verklaarde een woordvoerder van de bank vandaag.

5 reacties

 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Tom Dekock . De Amerikaanse competities hebben clubs die over het hele land verspreid liggen ,deze zgn super leaque had 3 clubs uit Londen en twee uit Manchester ,Madrid en Milaan Waar en hoe zou in dit gedrocht de rest van Europa vertegenwoordigd zijn?
 • Tom Dekock

  1 jaar geleden
  Amerikanen bekijken sport op een andere manier dan Europeanen. Degradatie en promotie kennen ze daar niet, de competities zijn zo geregeld dat er ook geen echte topclubs en kleintjes zijn. Die snappen niks van het systeem in Europa, waar clubs in 2de en 3de divisie dromen om hoger te geraken, elke club kent zijn eigen plek en het is aan de spelers om hogerop te geraken. Imo een veel gezondere situatie dan de Europese, maar goed.
 • De Waarheid

  1 jaar geleden
  JPMorgan had niet verwacht dat hun gesjoemel het nieuws zou halen. Ze zullen volgende keer beter nadenken... over hoe ze het deksel beter op het potje kunnen houden voor die andere geldwolven in de voetbalsport.
 • Ronny Severeyns

  1 jaar geleden
  Amerikanen de de top van de meest Europese sport willen controleren? Het is mij een wonder dat daar überhaupt iemand is ingetrapt. Idioten!
 • Benny De Keyzer

  1 jaar geleden
  JP Morgan, waar heb ik die naam al eens gehoord? Ah, ja, natuurlijk, dat is de bank die tijdens de kredietcrisis 25 miljard dollar kreeg om gered te worden, en die zouden nu 3,5 miljard euro in die money league stoppen. Wat heeft een bank daar mee te winnen? En waarom is er na de kredietcrisis nog steeds niks veranderd en doen al die banken gewoon verder alsof er nooit een kredietcrisis geweest is?