Dusan Vlahovic en het spandoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Dusan Vlahovic en het spandoek. © AP en Twitter Football Talk

“Jouw leven is voorbij, zigeuner”: wie is Dusan Vlahovic (22), de nieuwe Juve-spits van 70 miljoen die uitgespuwd wordt door de Fiorentina-fans?

Serie AUitgespuwd door de die hard-fans. Want een transfer naar de aartsrivaal, dat is not done. Dusan Vlahovic (22) zorgt voor opschudding in Firenze door Fiorentina in te ruilen voor Juventus. Prijskaartje? Ruim 70 miljoen euro - de duurste wintertransfer in Italië. En zeggen dat ‘La Viola’ er zelf nog geen twee miljoen voor neertelde. Wie is die Servische sluipschutter? En wat maakt de overgang zo gevoelig? 

2 reacties

 • Dirk Jansen

  4 maanden geleden
  De liefde in het voetbal !
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Was te verwachten van de supporters natuurlijk ...🙄...! Zou niet mogen maar ja tegenwoordig nog erger dan vroeger...
 1. “Jullie zijn al op vakantie? Dan wij ook!”: harde kern van Lille komt uit protest in vakantieoutfit naar het stadion
  Play
  Buitenlands Voetbal
  3

  “Jullie zijn al op vakantie? Dan wij ook!”: harde kern van Lille komt uit protest in vakantie­out­fit naar het stadion

  In de wedstrijd tussen Lille, de kampioen van vorig seizoen, en AS Monaco was er niet alleen op het veld iets te zien. Ook naast het veld was er heel wat te beleven. De harde kern van Lille vond dat hun ploeg na een 5 op 18 niet genoeg moeite deed op het veld en speelde alsof ze op vakantie waren, dus gingen de supporters ook in vakantiemodus.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.