Jordan Lukaku bij Lazio.
Volledig scherm
Jordan Lukaku bij Lazio. © Photo News

Jordan Lukaku nu toch dicht bij Italiaanse tweedeklasser Vicenza: “Wij kunnen hem weer belangrijk maken”

Buitenlands voetbalJordan Lukaku (27) lijkt zich toch te schikken naar een transfer naar de Italiaanse tweedeklasser Vicenza. Nadat de voormalige Rode Duivel zich enkele dagen geleden nog terughoudend opstelde, is een overgang nu wél dichtbij. Lukaku moet enkel z'n medische testen nog doorstaan. 

24 reacties

 • Stroobants Alexander

  5 maanden geleden
  Zou deze kans best maar grijpen.
 • Erik De jongh

  5 maanden geleden
  Was enkel degelijk bij Oostende, daarna bergaf en nu op de bodem, als zelfs geen enkele Belgische ploeg hem nog wil , moet misschien zijn loon aanpassen aan zijn echte waarde en niet aan de naam Lukaku.
 • Florent Marien

  5 maanden geleden
  Misschien eens proberen als race piloot.
 • Maartje Nieuwboter

  5 maanden geleden
  Hij heeft potentieel maar mankeert het stalen karakter van zijn grote broer. Jordan heeft een tijdje boven zijn gewicht mogen boksen, maar uiteindelijk val je toch door de mand op het hoogste niveau. Had hij Mpenge of Badonga geheten, dan was hij nooit bij Lazio beland.
 • Alex Van Boxlaer

  5 maanden geleden
  Wie wil zo iemand nog kopen ,overroepen tot en met ,heeft de naam Lukaku dat is alles ,vraag me af wat de voetbalkennis is van mr Martinez om zo iemand international te maken ,
 1. Kurt Zouma, vandaag voor rechter wegens dierenmishandeling, moet zich bij aankomst weg banen langs fotografen
  Play
  Buitenlands voetbal

  Kurt Zouma, vandaag voor rechter wegens dierenmis­han­de­ling, moet zich bij aankomst weg banen langs fotografen

  Vandaag verschijnt Kurt Zouma voor de rechter wegens dierenmishandeling, en elke fotograaf wilde duidelijk een glimp opvangen van de West Ham-verdediger. De Fransman werd voor de ingang van het Thames Magistrates Court in Londen met alle moeite van de wereld door het groepje van journalisten geloodst. Zouma kwam begin februari in het oog van de storm terecht nadat een video was uitgelekt waarin hij zijn eigen kat mishandelt.
 2. Philippe Clement en AS Monaco verspelen in 95ste minuut rechtstreeks Champions Leagueticket: “Maar fierheid is groter dan ontgoocheling”
  Play
  Ligue 1
  12

  Philippe Clement en AS Monaco verspelen in 95ste minuut recht­streeks Champions Leaguetic­ket: “Maar fierheid is groter dan ontgooche­ling”

  Wat een drama, wat een ontgoocheling. Philippe Clement en AS Monaco stonden op een minuut van de overwinning en Champions League-voetbal, maar in extremis maakte Lens nog 2-2. Monaco wordt derde en moet naar de voorrondes van het kampioenenbal. “Uiteraard komt dit hard aan. Maar als je ons parcours bekijkt, is de fierheid groter dan de ontgoocheling.”