AFP/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP/Photo News

Johan Boskamp ziet druk om Champions League te winnen nog wat groter worden bij PSG: “Die ploeg... een paard krijgt er de hik van”

Buitenlands voetbalZ’n hart bloedt. ‘Die kleine’, zoals Johan Boskamp (72) Lionel Messi liefkozend noemt, is definitief weg bij FC Barcelona, ‘zijn kluppie’. “Ik ga toch regelmatig in Parijs zitten, denk ik.”

3 reacties

 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Zijn er nog werkpaarden daar op het middenveld ? Hetgeen ik zie zijn allemaal oude mannetjes tegen het einde van hun loopbaan. Welke succesvolle topploeg heeft ooit zo'n hoge gemiddelde leeftijd gehad ? Neymar is nog jong op papier, maar als je hem ziet zitten is zijn fysieke leeftijd ook van die grootorde. Zeer raar allemaal, denk dat Mourinho heel benieuwd gaat kijken. MCI geeft zelfs geen spelers een contract van langer dan een jaar indien +30 ...
 • HUGO DE MULDER

  3 maanden geleden
  Terwijl er over gans de wereld steden te kampen hebben met overstromingen, bosbranden, Corona en nog veel meer andere ellende stond gisteren Parijs in euforie om hun voetbalheld welkom te heten. Eergisteren weende Lionel Messi nog bittere tranen en gisteren stond hij reeds te glimlachen. Supporters en clubs betalen zich blauw, terwijl sommige mensen momenteel het financieel zeer moeilijk hebben om te overleven. Ik blijf het herhalen onze bekende zanger en komiek Urbanus wist het jaren geleden al
 • Johan Vervaeck

  3 maanden geleden
  Het zal kwestie zijn van een kaartje te kunnen bemachtigen. Want voor velen is Messi kunnen zien, de hemel die opengaat.