ap
Volledig scherm
© ap

Japanse international voor FC Köln

Het naar de Bundesliga gepromoveerde 1. FC Köln heeft de Japanse international Yuya Osako vastgelegd. De 24-jarige aanvaller moet alleen nog medisch gekeurd worden.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Historische avond voor Cristiano Ronaldo, maar had hij nog wel op het veld mogen staan?
  Play
  Voetbal
  6

  Histori­sche avond voor Cristiano Ronaldo, maar had hij nog wel op het veld mogen staan?

  Cristiano Ronaldo (36) is na woensdagavond in zijn eentje wereldrecordhouder. Met twee extreem late goals tegen Ierland zorgde hij niet alleen voor een 2-1-zege voor Portugal, maar de superster maakte ook interlandgoals nummer 110 en 111. Daarmee liet hij Ali Daei uit Iran definitief achter zich. Niemand maakte ooit zoveel goals voor zijn land als Ronaldo. Maar hád CR7 nog wel op het veld mogen staan?