Alan Pace.
Volledig scherm
PREMIUM
Alan Pace. © Getty Images

INTERVIEW. Alan Pace, de Amerikaanse geldschieter van Burnley, gelooft volop in Kompany: “Hij verdient meer krediet voor zijn werk bij Anderlecht”

Buitenlands voetbalOperatie Verjonging is ingezet bij Burnley FC. In de kern, maar ook in de trainersstaf. Coach Vincent Kompany markeert “een nieuw begin”, volgens Burnley-voorzitter Alan Pace. En daarvoor krijgt onze landgenoot inspraak, tijd en veel vertrouwen. “Vincent is uitzonderlijk intelligent, zowel emotioneel als rationeel. Ik ga niet liegen: je kan niet anders dan onder de indruk zijn door iemand van zo’n kaliber.”

8 reacties

 • FRANS DE ROUCK

  2 maanden geleden
  Vincent is top ! Steeds moeten hebeginnen met andere spelers en toch resultaat halen met MOOI VOETBAL; Ik ga hem echt wel missen. ik kijk uit naar zijn resultaten bijBurnley .
 • Wim Labuche

  2 maanden geleden
  zonder geld eerst 4de en dan 3de en bekerfinale, elke keer andere spelers. een goede trainer gaan ze plezier aan beleven.
 • André Vermaelen

  2 maanden geleden
  Dat zal aanpassen worden voor Kompany om nu wel met een bekwame voorzitter te werken. Als de rest van het bestuur en de staf voetbalkenners zijn wordt het afkicken.
 • Franklin Braet

  2 maanden geleden
  Voor Al die het benijdt Vincent IS een waar icoon hadden WE er maar wa mère van dat soort
 • Piet Flament

  2 maanden geleden
  Dat hebben ze bij Anderlecht ook gedaan. Je blindstaren op een naam is niet zo slim , Mr Pace .