Lionel Messi en Andrés Iniesta.
Volledig scherm
Lionel Messi en Andrés Iniesta. © EPA

Iniesta voelt ‘pijn’ na transfer Messi naar PSG: “Parijs lacht, Barcelona huilt”

Buitenlands Voetbal“Het zal pijn doen om hem straks in een ander shirt te zien spelen”, reageert ex-ploegmakker Andrés Iniesta op de overstap van Lionel Messi naar Paris Saint-Germain. De Spaanse middenvelder boekte aan de zijde van Messi grote successen en deelt dan ook het verdriet van de Barcelona-fans: “Parijs lacht, maar Barcelona huilt.”

1 reactie

 • Geert Heylen

  2 maanden geleden
  Twee héle grote ( grootste) heren uit het voetbal van de laatste eeuw.
 1. Mama Mbappé relativeert miljonairsstatus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het appartementje van oma”
  4

  Mama Mbappé relati­veert miljonairs­sta­tus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het apparte­ment­je van oma”

  Met een salaris van circa 2 miljoen euro bruto per maand bij PSG is Kylian Mbappé (22) een van de bestbetaalde voetballers ter wereld. Maar Mbappé - vanavond tegenstander van de Rode Duivels - heeft nooit voor het geld gevoetbald, zo verklapte zijn mama Fayza Lamari aan de lezers van de Franse krant Le Parisien: “We blijven kip eten met tien mensen in het appartementje van oma.”