Romelu Lukaku was met een goal en een assist bepalend voor Inter.
Volledig scherm
Romelu Lukaku was met een goal en een assist bepalend voor Inter. © AFP
0
EINDE
3
 • Lautaro Martínez 5' 57'
 • Romelu Lukaku 66'

“Ik heb het je gezegd, verdomme”: Lukaku geeft Zlatan lik op stuk en stuwt Inter met onweerstaanbare goal voorbij Milan

Serie AIo, io, io. En niemand anders. Romelu Lukaku heeft samen met spitsmaatje Lautaro Martinez stadsgenoot AC Milan een dreun uitgedeeld in de strijd om de Italiaanse titel. De Rode Duivel was met een assist en schitterende goal bepalend in een 0-3-zege. De puntjes op de i na de confrontatie met Zlatan Ibrahimovic enkele weken geleden.

28 reacties

 • Jos Vannuffelen

  6 dagen geleden
  Lukaku is een topspits maar Ibra was in zijn top jaren een werel spits.
 • Christiaan GOETHALS

  6 dagen geleden
  Als mens staat Rom nog verder boven Ibra dan als voetballer, nick.
 • nick verheyen

  6 dagen geleden
  Qua palmares en naamsbekendheid zal hij altijd in de verre schaduw van ibracadabra vertoeven
 • alfons moons

  6 dagen geleden
  Beste Kurt , Lukaku was inderdaad zéér sterk ! Chapeau ! Maar een : reserve, semi, halve Belg hé !
 • André Christiaens

  6 dagen geleden
  Het was een mooi gebaar van Ibram wanneer hij in zijn handen klapte voor het doelpunt dat Big Ron maakte of hebben jullie dat niet gezien. Big Ron moet je ruimte gegeven dat hij op drijf kan lopen en dan knallen, dribbelen zoals Ibram kan hij gewoon niet, maar iedere klas speler heeft zijn kunde. Voor de rest word BigRon - Ibram gebruikt om de media te bespelen en de supporters trappen erin.
 1. Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”
  Voetbal
  4

  Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”

  Laurent Ciman (35) is terug thuis. Neen, niet in Farciennes, maar in Montreal. Zijn vrouw Diana en hun twee kinderen wonen daar al sinds 2015, en na vier jaar van omzwervingen heeft de voormalige Rode Duivel enkele dagen geleden beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Om terug bij zijn gezin te kunnen zijn. “Voor mij komen mijn vrouw, mijn dochter en mijn zoontje op de eerste plaats. Ik had nog mogelijkheden om te blijven voetballen, zelfs in België, maar ik had mijn vrouw beloofd dat er een einde moest komen aan ons gescheiden bestaan. Als dat het einde van mijn spelersloopbaan moest betekenen, dan zij het zo. En laat er geen twijfel over bestaan: dit is mijn eigen beslissing.”
 2. Een ongelukkige owngoal in Madrid, een knotsgek duel tegen Tottenham en Monaco-sensatie Kylian Mbappé: waar het de voorbije jaren fout liep voor City in de CL
  Manchester City

  Een ongelukki­ge owngoal in Madrid, een knotsgek duel tegen Tottenham en Monaco-sensatie Kylian Mbappé: waar het de voorbije jaren fout liep voor City in de CL

  ‘t Lijkt wel nu of nooit voor Manchester City in de Champions League. Straks beginnen De Bruyne & co aan het echte werk met een uitmatch bij Borussia Mönchengladbach. Een op papier haalbare kaart, maar een terugblik op het Europese parcours van de voorbije jaren leert dat ze zich in Manchester ook tegen de ‘mindere goden’ maar best niet te snel rijk rekenen.
 3. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus