Romelu Lukaku was met een goal en een assist bepalend voor Inter.
Volledig scherm
Romelu Lukaku was met een goal en een assist bepalend voor Inter. © AFP
0
EINDE
3
 • Lautaro Martínez 5' 57'
 • Romelu Lukaku 66'

“Ik heb het je gezegd, verdomme”: Lukaku geeft Zlatan lik op stuk en stuwt Inter met onweerstaanbare goal voorbij Milan

Serie AIo, io, io. En niemand anders. Romelu Lukaku heeft samen met spitsmaatje Lautaro Martinez stadsgenoot AC Milan een dreun uitgedeeld in de strijd om de Italiaanse titel. De Rode Duivel was met een assist en schitterende goal bepalend in een 0-3-zege. De puntjes op de i na de confrontatie met Zlatan Ibrahimovic enkele weken geleden.

28 reacties

 • Jos Vannuffelen

  4 maanden geleden
  Lukaku is een topspits maar Ibra was in zijn top jaren een werel spits.
 • Christiaan GOETHALS

  4 maanden geleden
  Als mens staat Rom nog verder boven Ibra dan als voetballer, nick.
 • nick verheyen

  4 maanden geleden
  Qua palmares en naamsbekendheid zal hij altijd in de verre schaduw van ibracadabra vertoeven
 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Beste Kurt , Lukaku was inderdaad zéér sterk ! Chapeau ! Maar een : reserve, semi, halve Belg hé !
 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Het was een mooi gebaar van Ibram wanneer hij in zijn handen klapte voor het doelpunt dat Big Ron maakte of hebben jullie dat niet gezien. Big Ron moet je ruimte gegeven dat hij op drijf kan lopen en dan knallen, dribbelen zoals Ibram kan hij gewoon niet, maar iedere klas speler heeft zijn kunde. Voor de rest word BigRon - Ibram gebruikt om de media te bespelen en de supporters trappen erin.
 1. Hoe komt een hertekend Spanje voor de dag? “Wie zapt, riskeert later tot de vaststelling te komen dat hij iets gemist heeft”
  EK Voetbal

  Hoe komt een hertekend Spanje voor de dag? “Wie zapt, riskeert later tot de vaststel­ling te komen dat hij iets gemist heeft”

  Er is al behoorlijk wat gezegd en geschreven over de Rode Duivels, maar de concurrentie op het EK is natuurlijk niet van de poes. In aanloop naar het toernooi neemt HLN.be de voornaamste tegenstanders van de Belgen onder de loep, bijgestaan door een kenner van het land. Vandaag Spanje, doorgelicht door zevenvoudig Spaans international Luis Garcia (40). En de ex-spelmaker en vrijschopspecialist bij AS Eupen, 8ste in de eindstand van de Gouden Schoen 2018, schat zijn landgenoten hoog in.
 2. Rel(letje) bij de Fransen: Mbappé in wiek geschoten na uitspraken Giroud, Deschamps moet situatie ontmijnen
  EK voetbal
  8

  Rel(letje) bij de Fransen: Mbappé in wiek geschoten na uitspraken Giroud, Deschamps moet situatie ontmijnen

  “Ruis op de lijn tussen Giroud en Mbappé”, luidt het vanochtend niet mis te verstaan op de website van L’Equipe. De toonaangevende Franse sportkrant beweert zelfs dat Mbappé een persconferentie wou beleggen om zijn ploegmaat van repliek te dienen. Die had immers te kennen gegeven dat hij onvoldoende bij het spel betrokken werd na zijn invalbeurt tegen Bulgarije. Dat belooft...