AP
Volledig scherm
© AP

Hooligans gaan op de vuist bij Nice - Köln, 32 gewonden en persoon in kritieke toestand na doodsmak: zelfs steward haalt uit met metalen voorwerp

Buitenlands voetbalNa de rellen op de tribunes tussen fans van OGC Nice en FC Köln zijn 32 mensen gewond geraakt, waarvan er een in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Het zorgde voor een schokgolf in Duitsland en Frankrijk. Het Conference League-duel in Allianz Riviera eindigde in 1-1.

6 reacties

 • Jos Peulen

  3 maanden geleden
  beginnen met sowieso maskers verbieden en stewards teasers geven
 • Staf Marien

  3 maanden geleden
  Uitsluiting van deze ploegen + boete en de volgende 2 jaar wedstrijden zonder publiek.
 • Thierry Deneckere

  3 maanden geleden
  Gewoon geen toeschouwers meer zowel bij Nice als bij Koln voor de rest van het seizoen van hooligans gesproken heeeel Triestig
 • Bert Van Geffen

  3 maanden geleden
  Beide Clubs voor 5 jaar schorsen is de enige en juiste straf.
 • Marc Faes

  3 maanden geleden
  Binnenland of buitenland whatever! Als men deze vechtpartijen weeral ziet vraag ik me af waarom ze nog overal nieuwe voetbalstadions bouwen!? thuis gewoon naar voetbal kijken op tv! De enige discussie dat men daar kan hebben is met uw vrouw...dat je gemorst hebt met chips of je uw pint hebt omvergekieperd op de salontafel!
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.