AP
Volledig scherm
© AP

Hongaarse voetbalbond neemt het op voor “meerderheid fans”, Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken vindt Engels gedrag “hypocriet”

Buitenlands voetbalDe Hongaarse Voetbalfederatie MLSZ neemt het op voor de overgrote meerderheid van de supporters die in de Puskas Arena in de hoofdstad Boedapest aanwezig waren tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Engeland, waarin Raheem Sterling en Jude Bellingham racistisch bejegend werden, zo maakte de federatie bekend in een persmededeling. De federatie belooft wel de daders zwaar te straffen.

1 reactie

 • Jean Emare

  1 maand geleden
  Klopt ook als een bus. Om nog maar van het thuisvoordeel niet te spreken tijdens het ek.
 1. NATIONS LEAGUE. Geen Kanté en Giroud bij Frankrijk, Mancini haalt Pellegrini erijb, Luis Enrique rekent op 17-jarige Gavi
  Nations League

  NATIONS LEAGUE. Geen Kanté en Giroud bij Frankrijk, Mancini haalt Pellegrini erbij, Luis Enrique rekent op 17-jarige Gavi

  Bondscoach Didier Deschamps heeft zijn 23-koppige selectie voor de Final Four van de Nations League bekendgemaakt, waarin Frankrijk het op 7 oktober in Turijn in de halve finales opneemt tegen de Rode Duivels. De Franse T1 heeft weer een plaats in zijn selectie voor Bayern München-verdedigers Benjamin Pavard en Lucas Hernandez, in september out met blessureleed. Olivier Giroud, de nieuwe ploegmaat van Alexis Saelemaekers bij AC Milan, is niet van de partij.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Even schrikken: volle tribune in Nijmegen stort deels in onder druk van vierende fans Vitesse
  Play
  Eredivisie
  1

  Even schrikken: volle tribune in Nijmegen stort deels in onder druk van vierende fans Vitesse

  Schrikwekkende beelden uit de Eredivisie. Na afloop van de door Vitesse gewonnen Gelderse derby in Nijmegen zakte een deel van de tribune in met daarin vierende bezoekende fans. De onderste vakken van De Goffert begaven het onder de enthousiast springende Vitesse-supporters. Tot zover is er geen nieuws van gewonden en snel na de instorting en een korte pauze werd er alweer duchtig verdergefeest in het kamp van Vitesse. Het vak werd na het incident wel ontruimd. Bovenin bleef de tribune intact.
 2. Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot
  Play
  TIME-OUT
  2

  Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot

  Straffe beelden op de officiële (Engelstalige) Twitter-account van de Bundesliga. Daarop zien we Dortmund-ster Erling Haaland die - na één keer proberen - drie ballen op elkaar legt (al straf op zich) en ze vervolgens één voor één haarfijn richting winkelhaak trapt. Daar hangt een roos, die bij de tweede trap uit elkaar spat. Het kleine stukje dat blijft hangen, moet er bij zijn derde trap ook nog aan geloven. Te mooi om waar te zijn? Oordeelt u vooral zelf.