Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoezo, 100 miljoen? Hazard kost Real Madrid tot 160 miljoen euro

Buitenlands voetbalDe cijfers staan nu ook zwart op wit: Eden Hazard (29) kan Real Madrid straks tot 160 miljoen euro kosten, inclusief bonussen. Het exacte transferbedrag kwam aan het licht na een vermoedelijke fraudepoging rond zijn opleidingsvergoeding.

11 reacties

 • DIRK VANDEWALLE

  11 maanden geleden
  een overroepen speler - niets meer of niets minder dan de middenmoot
 • Dalila Bouchalaa

  11 maanden geleden
  Volgens mij beklagen ze zich daar hun aankoop al, zo heel stilletjes. Laat ons wel wezen, de galactico die ze de supporters beloofden, daar hebben die mensen nog maar bitter weinig van te zien gekregen. Overroepen speler. Het gedribbel oogt spectaculair, maar leidt vaker tot balverlies dan tot rendement. Doe mij dan maar een De Bruyne of een Lukaku, die mannen leggen wél statistieken neer die hun kostprijs dekken.
 • Ronald Roelants

  11 maanden geleden
  Beste Jos Meurrens, De voetballers worden overal in de watten gelegd.
 • Gust Melaerts

  11 maanden geleden
  Totaal overroepen, zou de schoenen van Ronaldo nog niet mogen poetsen.
 • David Borreman

  11 maanden geleden
  Ik vrees dat hazard beetje de tweede vincent kompany gaat zijn...bij de volgende tik op zijn enkels ist.weer prijs...als het lichaam op is is het gedaan..jammer dat we nooit iets zullen gewonnen hebben en daar heeft geld niets met te maken..we.mogen fier zijn op ons.landje wat er gepresteerd is..geen geld ter wereld.kan dit veranderen..
 1. “Kanjer! Wereldgozer!”: heerlijke live hereniging tussen Luc Nilis en Johan Boskamp in Eindhoven
  Play
  Champions League
  3

  “Kanjer! Wereldgo­zer!”: heerlijke live hereniging tussen Luc Nilis en Johan Boskamp in Eindhoven

  Geweldig intermezzo tijdens de live uitzending van PSV - FC Midtjylland op het Nederlandse RTL7. Luc Nilis (54) die speciaal even langs de tafel kwam om Johan Boskamp (72) te omhelzen. De emotionele Nederlander knuffelde Nilis hartstochtelijk terug. De twee leerden elkaar goed kennen in het seizoen 1993-1994, toen Anderlecht met een vlot scorende Nilis de dubbel titel-Belgische beker pakte. Het jaar erop trok de aanvaller naar PSV.