Verhagen bij Viborg
Volledig scherm
Verhagen bij Viborg © Viborg FF's website

Hoe Nederlandse ‘spookvoetballer’ vier clubs oplichtte over heel de wereld: “Je ziet toch dat die jongen amper in de derde klasse mee kan”

Buitenlands voetbalBizar verhaal uit het Nederlandse voetbal. Bernio Jordan Enzo Verhagen, een 25-jarige amateurvoetballer, heeft er een opvallend jaar op zitten. De Nederlander stond onder contract bij verschillende clubs over heel de wereld, maar speelde geen enkele wedstrijd. Het verhaal van een aanvaller die vier clubs oplichtte. 

2 reacties

 • Sophia van der Meer

  2 jaar geleden
  Nu ben je beroemd zoals je wilde en maar stoer doen op Facebook
 • Guy Van Severen

  2 jaar geleden
  Hahaha...die voetbalclubs toch, hé !
 1. “Een laffe daad”: dolgedraaide fan geeft nietsvermoedende spits van tegenpartij kopstoot
  Play
  Buitenlands Voetbal
  1

  “Een laffe daad”: dolgedraai­de fan geeft nietsver­moe­den­de spits van tegenpar­tij kopstoot

  Nottingham Forest won gisteravond van Sheffield United de terugwedstrijd in de halve finales van The Championship voor promotie naar de Premier League. De fans liepen dol van vreugde het veld op om de overwinning te vieren met de spelers. Maar daar liep het uit de hand. Een supporter van The Tricky Trees liep recht naar Billy Sharp, de 36-jarige spits van Sheffield, en gaf hem een kopstoot.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.