Marouane Fellaini werd zopas kampioen van China met Shandong Luneng.
Volledig scherm
PREMIUM
Marouane Fellaini werd zopas kampioen van China met Shandong Luneng. © Twitter

Hoe Fellaini stilaan de laatste vedette is in de Chinese Super League: “Marouane en z’n ploegmaats zijn als yin en yang”

Buitenlands voetbalHet Beloofde Land voor voetballers die bakken geld willen verdienen, is niet meer. De Chinese Super League gaat door een financieel turbulente periode en het salarisplafond jaagt de topvedetten weg. Dat kan kampioenenmaker Fellaini echter niet deren. “Marouane is hét voorbeeld van hoe het moet”, aldus TD Chris Van Puyvelde.

0 reacties

  1. De buitenspelfase in de Clásico die Real Madrid definitief de titel kost: “Tijdens WK was het telkens duidelijk. Nu twijfel ik”
    27

    De buitenspel­fa­se in de Clásico die Real Madrid definitief de titel kost: “Tijdens WK was het telkens duidelijk. Nu twijfel ik”

    “We zullen tot het einde blijven vechten, maar je moet eerlijk zijn: La Liga is verloren”, sprak Thibaut Courtois na de ultiem verloren Clásico in Camp Nou. 2-1 werd het na een goal in minuut 92 van Kessié, maar tien minuten eerder was het voor hetzelfde geld 1-2. Een goal van Asensio werd wegens millimeters buitenspel afgekeurd. Tot onvrede van Real-coach Ancelotti.