Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo. © Twitter

Historische avond voor Cristiano Ronaldo, maar had hij nog wel op het veld mogen staan?

VoetbalCristiano Ronaldo (36) is na woensdagavond in zijn eentje wereldrecordhouder. Met twee extreem late goals tegen Ierland zorgde hij niet alleen voor een 2-1-zege voor Portugal, maar de superster maakte ook interlandgoals nummer 110 en 111. Daarmee liet hij Ali Daei uit Iran definitief achter zich. Niemand maakte ooit zoveel goals voor zijn land als Ronaldo. Maar hád CR7 nog wel op het veld mogen staan?

6 reacties

 • guido broux

  1 maand geleden
  Eerlijk, zo een duw wordt bij hoekschoppen, continu gedaan, dus eigenlijk niets aan de hand, maar die bal wegtrappen, en dan tegen de grond gaan liggen van het kan niet erger, het zal streng klinken, maar dat is 2x geel , eerst spelbederf en 2de voor bedrog , dus simpel rood voor die Ier, laat het eens eindelijk een les zijn voor al die onnozelaars, en ik ben echt geen Ronaldo fan,
 • pieter Van Ceunebroeck

  1 maand geleden
  Eerlijk: beide geel
 • Yolande Verbist

  1 maand geleden
  Niets aan de hand.
 • Jeroen Custers

  1 maand geleden
  Zwakke scheidsrechter. O'Shea had geel moeten krijgen voor het spelbederf door het wegtikken van de penaltystip en Ronaldo direct rood voor de slag die hij daarna deed. Daarnaast ben ik nieuwsgierig of de FIFA nog gaat ingrijpen, want ze hadden gezegd dat wie bewust geel nam extra geschorst zou worden, maar ook dat zal hier wel niet gebeuren.
 • Dirk Willems

  1 maand geleden
  Ronaldo zijn reactie is normaal. De tegenstander hoeft die bal niet weg te trappen en hoe spectaculair hij een slag in het gezicht insinueert is overdreven spelbedrog Ronaldo raakt zelfs de speler zijn gezicht niet maar enkel een duw op het lichaam. Ik had eerder gedacht om de tegenspeler te trakteren op een karton wegens spelbederf
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Mama Mbappé relativeert miljonairsstatus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het appartementje van oma”
  4

  Mama Mbappé relati­veert miljonairs­sta­tus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het apparte­ment­je van oma”

  Met een salaris van circa 2 miljoen euro bruto per maand bij PSG is Kylian Mbappé (22) een van de bestbetaalde voetballers ter wereld. Maar Mbappé - vanavond tegenstander van de Rode Duivels - heeft nooit voor het geld gevoetbald, zo verklapte zijn mama Fayza Lamari aan de lezers van de Franse krant Le Parisien: “We blijven kip eten met tien mensen in het appartementje van oma.”