rv
Volledig scherm
© rv

Hij verdient 100.000 euro per week, maar Liverpool-ster voelt zich niet te goed om toiletten in moskee te kuisen

Buitenlands voetbalLiverpool nam zaterdag in de Premier League de maat van Leicester City. Het werd 1-2 in het King Power Stadium. Sadio Mané opende na tien minuten de score voor ‘The Reds’, enkele uren later zat de Senegalees zowaar de toiletten van een plaatselijke moskee schoon te maken.

16 reacties

 • kurt debock

  3 jaar geleden
  Voor de mensen die afkomen met hun uitleg dat dit opgezet is blablabla. Hij doet dit regelmatig, en bid hier geregeld. Er zijn verschillende video's van hem dat hij dit doet en doneert. Hij probeert gewoon een goede moslim te zijn. Een voorbeeld voor de gierigaards onder ons;)
 • eric debanne

  3 jaar geleden
  Alleen voor eventjes voor de camera ...! Die is in scène gebracht tuurlijk... Die pipo ga zijn handen niet vuil maken ... Belachelijk die voetballers !
 • Phil Duncan

  3 jaar geleden
  PR stunt , niet geloofwaardig .
 • Chris Vandorpe

  3 jaar geleden
  Dat er mensen zijn die hierin trappen , compleet in scene gezet , marketing waar blijft het rekeningnummer om te storten ? tussen dit en 2 weken vervolg art waar de AAP uit de mouw komt .
 • Julien De Kerpel

  3 jaar geleden
  Eenmalig , waarschijnlijk omdat er een camera in de buurt was !
 1. Van Haaland over Messi tot Neymar: allemaal rekenden ze op hun vader als het om de knikkers ging. Of hun vaders op hen
  Voetbal

  Van Haaland over Messi tot Neymar: allemaal rekenden ze op hun vader als het om de knikkers ging. Of hun vaders op hen

  Kevin De Bruyne deed de onderhandelingen over zijn nieuw contract grotendeels zelf, vader Herwig fungeerde als eerste hulplijn. ‘KDB’ is daarmee lang niet de eerste topvoetballer die rekent op z’n pa. Van Haaland over Messi en Courtois tot Neymar, allemaal vertrouwden of vertrouwen ze al op hun vader om hun belangen te behartigen. Meteen wordt ook duidelijk: de lijn tussen de bestwil van de zoon óf die van papa zelf, is soms flinterdun.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City