Mbappé bij zijn eerste bezoek aan het Leo Lagrange stadion in Bondy, de plaats waar hij opgroeide.
Volledig scherm
Mbappé bij zijn eerste bezoek aan het Leo Lagrange stadion in Bondy, de plaats waar hij opgroeide. © AFP

Hij stond zijn WK-premie af aan het goede doel, maar nu blijkt dat Kylian Mbappé ook een héél andere kant heeft

Buitenlands voetbalDe (voetbal)wereld ligt aan de voeten van Kylian Mbappé. Hij is nog altijd geen 20, maar won intussen (op de Champions League na) haast alles wat een voetballer kan winnen. Tot voor kort gold hij als een nuchtere jongen die met de voetjes op de grond stond, maar uit nieuwe onthullingen van Football Leaks en Der Spiegel blijkt dat de pijlsnelle aanvaller ook een héél andere kant heeft. Zo kwam hij bij de contractbesprekingen met Paris Saint-Germain met eisen waaraan zelfs de steenrijke Parijzenaars niet wouden voldoen.

54 reacties

 • David Roels

  2 jaar geleden
  elkeen heeft het recht en de keuze om te maken en te doen in zijn leven wat hij of zij wil! ben je jaloers op het vele geld? ga dan zelf voetballen,.maak niet uit! en als die oliesjeiks hun geld zo willen uitgeven aan europese spelers? ik heb er geen last van! kheb meer last van politiekers! die vullen hun zakken met ons geld,maar straks ga je er terug op stemmen op dezelfde maar hier komen kritiek geven op de voetbal???
 • lieven philips

  2 jaar geleden
  Spelen doe je voor je plezier en zou dus eigenlijk gratis moeten zijn.... Juist een vergoeding bij winst
 • Gerard Vande Vijvere

  2 jaar geleden
  Je kunt geen appelen met citroenen vergelijken, maar als men het heeft over buiten sporig veel geld,dan moet men zich ook eens de vraag stellen,waarom er astronomische bedragen betaald worden voor schilderijen.Als men naar Van Gogh,Picasso en vele anderen kijkt, dan is dat ook niet verantwoord,om van de mosselpot van Jan Hoet nog te zwijgen.
 • Paulette Desmarets

  2 jaar geleden
  Is er ook een btw op deze transfersommen, op de commissies, of is het alleen voor de gewone man in de straat en ondernemers? Coucke durft dan te beweren dat indien deze normale belastingen zouden moeten betalen het slecht is voor opleiding van de spelers! Straf dat we dit aanvaarden!
 • Erik erik hannes

  2 jaar geleden
  Dat noemen ze kapitalisme. Denken jullie nu echt dat er op dat niveau mensen zijn die voor hun plezier voetballen. Zo ja, droom rustig verder. Trouwens, dat is niet alleen bij voetballers zo, kijk maar eens bij de grote bedrijven. En ja, vergeet zeker onze politiekers niet.
 1. Een wereld zonder voetbal, of een wereld zonder carnaval? Gezicht van Ronaldinho spreekt boekdelen
  Time-out

  Een wereld zonder voetbal, of een wereld zonder carnaval? Gezicht van Ronaldinho spreekt boekdelen

  Ronaldinho was onlangs te gast in ‘Impossible Decisions’, een format op de sociale media van zijn ex-club FC Barcelona. En de rubriek deed zijn naam alle eer aan. Zo werd de Braziliaanse balvirtuoos voor de keuze gesteld: een wereld zonder voetbal, of een zonder carnaval? Het antwoord liet eventjes op zich wachten, maar uiteindelijk koos hij toch voor zijn teerbeminde spelletje. “Ik zou nooit zonder voetbal kunnen”, prevelde hij. De overige dilemma’s waren gelukkig voor ‘Dinho’ toch een stuk minder lastig, zoals u in bovenstaande video kan zien.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"