Links: Neymar en Mbappé vieren de zege.
Rechts: Mbappé roept Metz-keeper Oukidja iets toe, waarna die als door een wesp gestoken reageert.
Volledig scherm
Links: Neymar en Mbappé vieren de zege. Rechts: Mbappé roept Metz-keeper Oukidja iets toe, waarna die als door een wesp gestoken reageert. © Photo News/Twitter

“Het zou hem goed doen wat nederiger te zijn”: Mbappé maakt geen vrienden in Metz met bizar tafereel na winning goal in slotseconden

Buitenlands voetbalOphef na Metz-PSG, gisteravond. De grootmacht uit Parijs won dankzij een doelpunt van Achraf Hakimi in de slotseconden. Maar ook over wat na die treffer gebeurde, vloeide al de nodige inkt. 

4 reacties

 • Andy Staelens

  4 weken geleden
  En zulke gastjes (verdienen) krijgen meer betaald voor 1 minuut dan een arbeider in een maand. Er zijn mensen die aan het verhongeren zijn, maar deze heren worden verafgood.
 • Sharon Vandewaetere

  1 maand geleden
  Een goeie voetballer ja maar ééntje met een rotkarakter! Hij zou meer respect krijgen moest hij zelf meer respect tonen voor de tegenstander! Altijd nederig blijven, hoe succesvol je ook bent.
 • Jo Nijs

  1 maand geleden
  Mannekes, 't is maar een goal hoor
 • Kenny Paulissen

  1 maand geleden
  PSG, de lelijkste voetbalclub ter wereld!
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.