Links: Neymar en Mbappé vieren de zege.
Rechts: Mbappé roept Metz-keeper Oukidja iets toe, waarna die als door een wesp gestoken reageert.
Volledig scherm
Links: Neymar en Mbappé vieren de zege. Rechts: Mbappé roept Metz-keeper Oukidja iets toe, waarna die als door een wesp gestoken reageert. © Photo News/Twitter

“Het zou hem goed doen wat nederiger te zijn”: Mbappé maakt geen vrienden in Metz met bizar tafereel na winning goal in slotseconden

Buitenlands voetbalOphef na Metz-PSG, gisteravond. De grootmacht uit Parijs won dankzij een doelpunt van Achraf Hakimi in de slotseconden. Maar ook over wat na die treffer gebeurde, vloeide al de nodige inkt. 

4 reacties

 • Andy Staelens

  1 jaar geleden
  En zulke gastjes (verdienen) krijgen meer betaald voor 1 minuut dan een arbeider in een maand. Er zijn mensen die aan het verhongeren zijn, maar deze heren worden verafgood.
 • Sharon Vandewaetere

  1 jaar geleden
  Een goeie voetballer ja maar ééntje met een rotkarakter! Hij zou meer respect krijgen moest hij zelf meer respect tonen voor de tegenstander! Altijd nederig blijven, hoe succesvol je ook bent.
 • Jo Nijs

  1 jaar geleden
  Mannekes, 't is maar een goal hoor
 • Kenny P.

  1 jaar geleden
  PSG, de lelijkste voetbalclub ter wereld!
 1. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie
  Time-Out
  2

  “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie

  Het Burnley van coach Vincent Kompany versterkte zich deze week opnieuw met een speler uit de Jupiler Pro League. ‘The Clarets’ legden zeven miljoen euro plus bonussen op tafel voor Westerlo-spits Lyle Foster (22). Om de komst van de Zuid-Afrikaanse spits aan te kondigen, knutselde Burnley een geniaal filmpje in elkaar. De inspiratie haalden de Engelsen bij de wereldberoemde ‘Shrek’-film. In de originele scène moet de boosaardige Lord Farquaad kiezen tussen drie vrouwen, in de parodie van Burnley tussen drie spitsen: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en - jawel - Lyle Foster. Bekijk en geniet vooral zelf in onderstaande video.