Photo News / Marc Baert
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / Marc Baert

“Het vertrek bij Anderlecht? Je steunt een trainer niet als je hem de middelen niet geeft”: vader Pierre Kompany over succes en uitdagin­gen van zijn zoon

Eigen kind, schoon kind. Geen grotere supporter van Vincent Kompany dan vader Pierre. En dus zat hij op de tribune om Burnley in de FA Cup aan te moedigen tegen Manchester City. Het resultaat deed niets af aan het eclatante succes van zijn zoon als trainer in de Championship. En dan te denken dat papa Kompany bang was voor raciale problemen: “Vincent heeft daar voor een complete mentaliteitswijziging gezorgd.”

17 reacties

 • Kim Leys

  1 week geleden
  Wat een geklaag. En Anderlecht kon niet geven wat er niet was!
 • Ayse Ozyasar

  1 week geleden
  Het process was niks is niks en zal nooit wat zijn
 • Alex Wellens

  1 week geleden
  Allee zene het is weer extra-sportief! Verkiezingen komen eraan zeker?
 • philippe quinart

  1 week geleden
  Alle respect voor Vince als speler maar men moet zijn plaats kennen. Men kan niet en aandeelhouder en trainer zijn en ook niet zoals bij zijn terugkeer, speler en trainer/ploegopsteller.
 • Piet Corneel

  1 week geleden
  De tweede klas waar Vincent is is véél sterker dan hier de JPL. Zet de top 6 van hier in de engelse tweede klas en ze staan helemaal onderin de rangschikking!!!!
 1. ‘Zaak-Negreira’ beroert: Real Madrid zet aanval in op FC Barcelona, ex-ref slaat hard terug naar preses Pérez
  La Liga
  11

  ‘Zaak-Negreira’ beroert: Real Madrid zet aanval in op FC Barcelona, ex-ref slaat hard terug naar preses Pérez

  Het spel zit op de wagen in La Liga nu FC Barcelona door het parket is aangeklaagd in de ‘zaak-Negreira’. Dat is een ex-scheidsrechtersbaas die in de zak van Barça zou gezeten hebben. Real denkt aan stappen tegen de huidige competitieleider en bracht op zijn eigen tv-station een video rond controversiële beslissingen van ex-ref Clos Gómez in het voordeel van FC Barcelona. Tot woede van een andere ex-ref, Iturralde González. Hij doet op zijn beurt een boekje open over Real en zijn voorzitter Florentino Pérez.
 2. Chaos rond overname: ook Finse zakenman Thomas Zilliacus brengt bod uit op Manchester United
  Buitenlands voetbal
  11

  Chaos rond overname: ook Finse zakenman Thomas Zilliacus brengt bod uit op Manchester United

  De Finse zakenman Thomas Zilliacus heeft bevestigd dat hij een bod heeft uitgebracht om Manchester United te kopen. Zilliacus, oprichter en voorzitter van investeringsmaatschappij Mobile FutureWorks, staat aan het hoofd van de derde groep die publiekelijk belangstelling toont voor een overname van de Engelse topclub, na Sir Jim Ratcliffe en Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani zoals persbureau PA woensdagavond meldde.
 3. “Hij is nog steeds zo traag”: hoe confrontatie met Porto de toekomst van Romelu Lukaku en zijn Inter-coach kan bepalen
  PREMIUM

  “Hij is nog steeds zo traag”: hoe confronta­tie met Porto de toekomst van Romelu Lukaku en zijn In­ter-coach kan bepalen

  Zou het bikkelharde oordeel van zijn oud-voorzitter over Romelu Lukaku een thema zijn aan tafel? Gezellig zijn de lange middaglunches tussen staf en directie bij Inter steeds minder. Een crisis klopt aan de deur na twee onverwachte nederlagen in de Serie A. De return tegen Porto vanavond in de Champions League zal mee de toekomst bepalen van zijn coach, Simone Inzaghi. Achtergronden bij de malaise bij Inter: is er straks nog plaats voor ‘Big Rom’?