ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Het Van Gaal-effect: teamspirit, enthousiasme, mentaliteit en bovenal resultaten

Buitenlands voetbalLouis van Gaal (70) kwam, zag en Louis van Gaal scoorde punten. Hij nam ‘Ons Oranje’ bij de hand met onmiddellijk resultaat. Met lef, branie en durf.

11 reacties

 • Piet Janssen

  1 maand geleden
  Laten we nu ook niet doen alsof LvG de God himself is. In 2002 met hele goede spelersgroep niet gekwalificeerd voor het WK onder zijn leiding.
 • Lucaz Keizer

  1 maand geleden
  Zwak Turkije, dat gewoon nergens was. Dit al sinds het EK. Door Nederland vakkundig afgestraft.
 • Kim Vanrooy

  1 maand geleden
  La vache qui rit De Keersmaecker had hem moeten halen na meneer 90% Leekens. Stel je voor waar we hadden gestaan. Sowieso 1x Europees kampioen én wereldkampioen!
 • Louis Meeus

  1 maand geleden
  Dat was nog eens voetbal.
 • Antoon Boons

  1 maand geleden
  Als Nederland goed speelt mag dit ook gezegd worden. België heeft een goede generatie maar nog geen prijzen of finales gespeeld. Heb veel vertrouwen in dit Nederlands elftal en hoop ook dat België met deze generatie een prijs gaat pakken.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.