De Ketelaere en Mannaert.
Volledig scherm
De Ketelaere en Mannaert. © Photonews

“Het leek voor ons allemaal wel een soap”: Vincent Mannaert spreekt voor het eerst over transfer van Charles De Ketelaere

Buitenlands voetbalVoor het eerst heeft Vincent Mannaert gereageerd op de transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan. Dat deed de CEO van Club Brugge bij ‘La Gazzetta dello Sport’. “We zijn blij, ook met het transferbedrag. Nu is het aan Charles.” 

3 reacties

 • Ben Den Baes

  1 maand geleden
  De kassa heeft ongetwijfeld ook voor Mannaert gerinkeld
 • Frank Van den Eynde

  1 maand geleden
  Het is toch allemaal proper afgehandeld??
 • Jef Lois

  1 maand geleden
  Hij begint op de bank! De bank daar zal hij nog veel zitten
 1. Manchester City verspeelt ondanks assist De Bruyne en tiende goal voor Haaland punten tegen Aston Villa
  Play
  Premier League

  Manchester City verspeelt ondanks assist De Bruyne en tiende goal voor Haaland punten tegen Aston Villa

  Verrassend puntenverlies voor Manchester City in de Premier League. In een stroeve match leken The Citizens op weg naar de zege dankzij de connectie KDB-Haaland. De Bruyne zwiepte voor, de Noorse goalgetter - tien goals al in zes matchen, duwde aan de tweede paal binnen. Het moeilijkste achter de rug in een wedstrijd waar City maar moeilijk de openingen vond. Maar het keek dus toch nog tegen een gelijkspel aan. Het was een oude bekende die Villa Park in vuur en vlam zette. Ook dankzij de kwaliteit van de goal: Leon Bailey - ex-Genk - knalde de bal vanop de rand van de zestien enig mooi voorbij Ederson. Een antwoord had ook een bedrijvige De Bruyne, die op vrije trap ook al eens op de deklat had getrapt, niet meer klaar. Zo heeft City 14 op 18. Leider Arsenal kan morgen tegen Manchester United vier punten uitlopen.