Links: onze landgenoot Ramazani scoort, rechts: Eden Hazard mocht in minuut 58 invallen en zorgde mee voor de ommekeer.
Volledig scherm
Links: onze landgenoot Ramazani scoort, rechts: Eden Hazard mocht in minuut 58 invallen en zorgde mee voor de ommekeer. © rv
UD Almería ALM
1
EINDE
2
Real Madrid RMA
 • 6' Goal Largie Ramazani
 • Lucas Vázquez Goal 61'
 • David Alaba Goal 75'

“Het blijft een beetje frisdrank zonder bubbels”: invalbeurt Hazard lauw onthaald nadat goal van jonge Belg Ramazani Real even doet wankelen

La LigaZonder overschot, maar wel verdiend. Zo kunnen we de 1-2-overwinning van Real Madrid bij Almeria op de openingsspeeldag het best omschrijven. Al vroeg zette een jonge Belg, Largie Ramazani - onthoud die naam, de thuisploeg op voorsprong. Lucas Vázquez en een heerlijke vrije trap van David Alaba bogen de scheve situatie om. Eden Hazard speelde een halfuur en lag mee aan de basis van de ommekeer, maar kreeg in de Spaanse pers vooral lauwe commentaren.

55 reacties

 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Zijn er hier veel die de match niet eens hebben gezien! Hij is degelijk ingevallen met paar mooie passen en acties. Alleen je voelt wel dat ze hem nog niet gewoon zijn. Hij past en maakt dan loop actie maar krijgt de bal niet terug en heeft ook nog matchritme nodig natuurlijk. Hij ziet er toch beter uit als vorige keer bij zijn comeback! Positief blijven!
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Hazard kon zich veel permitteren tijdens zijn carrière bij 'bijna' topploegen maar voor het allerhoogste niveau is hij te licht. Terugkomen uit vakantie met overgewicht, niet genoeg trainen, die jongen heeft chance dat hij bij Real zit en ze daar een riant loon willen betalen voor iemand die het eigenlijk niet verdient.Uit gemakzucht blijft hij zitten.
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Ooit las ik op de Internet krant dat Hazard beweerde dat hij 40 doelpunten per jaar zo scoren bij Madrid en Ronaldo zo evenaren, hij heeft tot heden nog geen 40 wedstrijden gespeeld. Het is een Waal en die brengen altijd grote praat uit. Kevin - Thibou - Jannick die spreken niet hoge taal niet uit, maar ja het zijn vlamingen.
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  Wil RM Hazard nog verkopen voor een goede prijs dan zal de trainer hem toch moeten opstellen anders is hij niets meer waard .
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Van in het begin gezegd dat het nooit iets zou worden met Hazard bij Real. Hoeveel goeie matchen heeft hij daar nu eigenlijk al gespeeld?
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Waarom de transfersoap rond Kylian Mbappé deze zomer weer helemaal dreigt los te barsten
  BUITENLANDS VOETBAL
  1

  Waarom de transfer­soap rond Kylian Mbappé deze zomer weer helemaal dreigt los te barsten

  Maanden zag het ernaar uit dat Kylian Mbappé naar Real Madrid zou trekken. Tot de spits in mei plots zijn contract verlengde bij PSG tot 2025. Parijs haalde opgelucht adem: hun nationale trots zou zeker nog drie jaar in het truitje van PSG te bewonderen zijn. Maar niets blijkt minder waar, zo onthulde de Franse sportkrant ‘L’Equipe’: de transfersoap zou in de zomer wel eens kunnen herbeginnen.
 3. Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”
  Time-Out
  9

  Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”

  Francesco Totti (45) heeft al leukere tijden gekend, nadat hij in 2017 het voetbal vaarwel zei. Twee jaar geleden zijn papa Enzo verloren aan de gevolgen van Covid-19, waarna de AS Roma-legende in een depressie sukkelde. Zelf twee weken lang zware corona gehad en in juli van dit jaar uit elkaar met zijn vrouw Ilary Blasi (41), met wie hij drie kinderen heeft. Totti: “Zij was er in die moeilijke periode niet voor mij.” Een vechtscheiding wacht.