Christian Vieri.
Volledig scherm
Christian Vieri. © REUTERS

Het absolute transferrecord van Inter aan diggelen: Lukaku lost Christian Vieri af als numero uno

Buitenlands voetbalRomelu Lukaku mag zich op de borst kloppen. Met een transferprijs van 70 miljoen is ‘Big Rom’ veruit de duurste transfer van Inter Milaan ooit. Tot vandaag was Christian Vieri nummer één in de rangorde van dure vogels bij de ‘nerazzurri’. De gewezen Italiaanse international verhuisde in 1999 voor 47 miljoen van Lazio Roma naar Inter, toen in verhouding tot de inkomsten wel een grotere investering dan die voor Lukaku nu. Een overzicht van de top 10 bij Inter, waarin ook plaats is voor Radja Nainggolan.

 1. Corona haalde Belgische profvoetballer maanden uit roulatie en deed hem zelfs op intensieve zorg belanden: “Plots werd ik héél ziek. Het was bizar”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Corona haalde Belgische profvoet­bal­ler maanden uit roulatie en deed hem zelfs op intensieve zorg belanden: “Plots werd ik héél ziek. Het was bizar”

  Applaus op het trainingsveld bij het Nederlandse Willem II deze voormiddag. Daar werd Elton Kabangu, een 22-jarige Belgische profvoetballer, opnieuw verwelkomd door zijn ploegmakkers. Kabangu (onder meer ex-AA Gent) werd drie maanden geplaagd door het coronavirus en belandde zelfs in het ziekenhuis, op de afdeling intensieve zorg.
 1. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"

 2. Roef stond in schietkraam: “Moedeloos? Het gaat toch wel in die richting, ja”
  Play

  Roef stond in schiet­kraam: “Moedeloos? Het gaat toch wel in die richting, ja”