Volledig scherm
© AFP

“Heb je die vrouw gezien?”: Franse analisten zwaar over de schreef rond vermeend slachtoffer Neymar

NeymarIn Frankrijk hebben uitspraken van twee bekende radiostemmen voor deining gezorgd. Journalist Daniel Riolo en gewezen voetballer Jérôme Rothen lieten zich in de studio van RMC Sport wel erg misprijzend uit over het Braziliaanse model Najila Trindade, die volgens de analisten slechts “niveau tweede klasse” is. Na een politieke tussenkomst heeft het duo zich geëxcuseerd. In Brazilië pakken de media dan weer graag uit met ‘gelekte’ WhatsApp-conversaties.

20 reacties

 • robrecht Peeters

  2 jaar geleden
  iedereen ziet dat en zij weet het zeker en vast maar de beschuldiging bezorgt haar wel een upgrading van jewelste wat gelet op haar beroep mooi meegenomen is.
 • Eddy Vermeulen

  2 jaar geleden
  Analisten? Van wat? Eerder omhoog gevallen pipo's die niet meer weten wat te doen en zeggen van de streken. Ze beledigen de vrouw, en dan nog op TV, dat doe je niet man!! En indien de vrouw de waarheid spreekt, hoe moet ze zich dan wel niet voelen?
 • . .

  2 jaar geleden
  Golddiggers mag je ook niet slaan , verkrachten of mishandelen of vinden de heren die beweren dat het een golddigger is dat dit wel mag? Waren jullie erbij? Nee? Hou dan je klep.
 • Bruno Zonnekeyn

  2 jaar geleden
  Geef mij maar een Kompany of Kevin de Bruyne. Verdienen een pak poen maar houden zich aan hun vrouw en kinderen. Dat is pas topnieuws. De rest is praat voor de roddelpers/boekjes. Eigenlijk niet de moeite waard om over te spreken.
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Vind dat ze bij hem past ! Hij is nu ook niet bepaald moeders mooiste !
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!