Volledig scherm
© Pool via REUTERS

Guardiola wil De Bruyne naar zonniger oorden sturen, maar mag niet

Buitenlands voetbalAls Pep Guardiola kon kiezen, dan stuurde hij Kevin De Bruyne meteen naar een zonnig oord om daar te herstellen van zijn hamstringblessure. "Helaas mogen we niet reizen", zegt de coach van Manchester City. "Kevin zal thuis moeten herstellen. Dat is ook goed."

1 reactie

 • walter De Witte

  1 maand geleden
  Hij zal het waarschijnlijk ook niet slecht hebben in zijn klein stulpje in the UK.
 1. Was er iemand schuldig aan de dood van Maradona? Dat gaan ze in Argentinië grondig uitzoeken
  Diego Maradona
  1

  Was er iemand schuldig aan de dood van Maradona? Dat gaan ze in Argentinië grondig uitzoeken

  Het Openbaar Ministerie in Argentinië heeft een medisch panel van experts samengesteld, die zich op 8 maart zullen buigen over de vraag of Diego Maradona voor zijn dood de juiste behandeling heeft gekregen. De volksheld overleed op 25 november op 60-jarige leeftijd aan een hartaanval, enkele weken nadat hij een hersenoperatie had ondergaan waarbij een bloedprop werd verwijderd.
 2. Een ongelukkige owngoal in Madrid, een knotsgek duel tegen Tottenham en Monaco-sensatie Kylian Mbappé: waar het de voorbije jaren fout liep voor City in de CL
  Manchester City

  Een ongelukki­ge owngoal in Madrid, een knotsgek duel tegen Tottenham en Monaco-sensatie Kylian Mbappé: waar het de voorbije jaren fout liep voor City in de CL

  ‘t Lijkt wel nu of nooit voor Manchester City in de Champions League. Straks beginnen De Bruyne & co aan het echte werk met een uitmatch bij Borussia Mönchengladbach. Een op papier haalbare kaart, maar een terugblik op het Europese parcours van de voorbije jaren leert dat ze zich in Manchester ook tegen de ‘mindere goden’ maar best niet te snel rijk rekenen.
 1. Kompany na zege tegen Cercle: "Had het gevoel dat mijn ploeg fysiek minder fris was"
  Play

  Kompany na zege tegen Cercle: "Had het gevoel dat mijn ploeg fysiek minder fris was"

 2. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"