EPA
Volledig scherm
© EPA

FT buitenland: "Cristiano Ronaldo lonkt naar China" - Alderweireld richting exit bij Spurs

Buitenlands voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de buitenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk buitenland.

6 reacties

 • gold michel

  3 jaar geleden
  Waarom Zou ronaldo op het einde van zij carriere niet naar china wiillen gaan. Hij Zou er noch tientallen miljoenen euros kunnen verdienen. Vertrekken en laat de mensen in europa maar zeuren
 • Bram Janssens

  3 jaar geleden
  In China hoort hij thuis, tussen alle andere namaak. Er is maar één echte Ronaldo en dat is Ronaldo Luiz Nazario Da Lima
 • Robert Lemaire

  3 jaar geleden
  Nonsens. Elk jaar wordt dit gezegd, Cristiano Ronaldo gaat tot zijn veertigste door bij Real Madrid. Hij is al de beste voetballer ooit Cristiano Ronaldo maar hij wilt nog lang blijven om Real Madrid aan meer Champions League titels te helpen
 • BRAM DE MEY

  3 jaar geleden
  amai wordt Kane zwaar onderbetaald vergeleken met prutsers als Pogba, Sanchez, enz...
 • Jos driesen

  3 jaar geleden
  De best betaalde speler bij de spurs verdient 120k per week Bart.
 1. Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”
  Play
  HLN Sportcast
  22

  Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”

  In de nieuwste HLN SPORTCAST blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse en Thierry Courtois, vader van Thibaut, terug op de halve finales van de Champions League. Ook Olivier Deschacht belt even in. Ze hebben het over de verdiende finaleplaats van De Bruyne, het teleurstellende PSG en Real, maar ook over de rel rond Eden Hazard. “Excuses zullen niet helpen, presteren is de enige oplossing.”
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans