REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

FT buitenland 8/05: Iniesta naar Japan, waar hij jaarlijks 25 miljoen euro zal opstrijken - West Brom en Chadli degraderen uit Premier League

Football Talk buitenlandHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over onze voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk binnenland.

4 reacties

 • philippe vander haeghen

  3 jaar geleden
  Boehoe. Ga toch aan je zwembad liggen man!
 • Wim Troch

  3 jaar geleden
  Sinds wanneer is 'verdienen' een werkwoord uit 't kofschip? En ja, als iemand mij volgend jaar het dubbele aanbiedt van wat ik nu verdien, zeg ik ja. Zoals McEnroe al zei, al die jaren geleden:"Als ze mij 1 miljoen dollar aanbieden, zou ik wel goed gek moeten ijn om nee te zeggen."
 • Wim Troch

  3 jaar geleden
  Sinds wanneer is 'verdienen' een werkwoord van 't kofschip?
 • Erik Audenaert

  3 jaar geleden
  Altijd maar méér en méér geld willen opstrijken . Heeft die al niet genoeg verdient in Barcelona ? Wel een goeie voetballer .
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.