Volledig scherm
© Photo News

FT buitenland 25/03. Afhaken Messi zet kwaad bloed in Marokko - Engelse spelers krijgen racistische geluiden te horen in Montenegro - EK-mascotte voorgesteld

1 reactie

 • Georges Vande Velde

  2 jaar geleden
  Ik heb nooit begrepen waarom Saief naast de ploegstond bij Anderlecht. Die man speelde altijd ook bij Gent met 110% inzet ! Voor mij een zeer goede voetballer !
 1. De tien jongste doelpuntenmakers in de Champions League: wereldvedetten, witte merels en een ex-Standard-speler
  Champions League

  De tien jongste doelpunten­ma­kers in de Champions League: wereldve­det­ten, witte merels en een ex-Standard-spe­ler

  De jongste doelpuntenmaker ooit voor Bayern München in de Champions League. De jongste Engelsman ooit die raak trof op het kampioenenbal. En de op één na jongste speler die scoorde in de knock-outfase. Jamal Musiala trapte zich met zijn doelpunt tegen Lazio gisteren in een aantal mooie lijstjes. Maar de top tien van jongste doelpuntenmakers in de Champions League tout court haalde hij net niet. Daar prijken deze namen.
 2. Guardiola verbiedt City-spelers te vliegen naar rode zones tijdens interlands: “Wil geen spelers in quarantaine”
  Play
  Premier League
  3

  Guardiola verbiedt Ci­ty-spe­lers te vliegen naar rode zones tijdens interlands: “Wil geen spelers in quarantai­ne”

  Opmerkelijk statement van Pep Guardiola: geen enkele speler van Manchester City mag eind deze maand het vliegtuig nemen tijdens de interlandbreak. Het gaat dan om rode zones in Zuid-Amerika, Afrika en Portugal. Zo wil hij vermijden dat zijn spelers in quarantaine moeten bij hun terugkomst. Voor Kevin De Bruyne is er bij de Rode Duivels geen probleem.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"