REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Internazionale INT
0
EINDE
1
Fiorentina FIO
 • Giacomo Bonaventura Goal 53'

Frustrerende match voor Lukaku: grote misser Rode Duivel breekt Inter zuur op, Fiorentina wint met het kleinste verschil

Ai, ai Romelu Lukaku. Bij de Rode Duivels gingen ze er vlotjes in, bij Inter wilde het zaterdagavond maar niet lukken. Vlak na rust liet hij - vrij onbegrijpelijk - de 1-0 liggen voor een open doel. Tot overmaat van ramp werd het enkele minuten later 0-1, meteen ook de eindstand.

33 reacties

 • Marc Fonteyn

  2 maanden geleden
  Het is altijd zo met Lukaku. Hij kan het niet als het echt om te knikkers gaat. Ja, scoren tegen Zweden dat wel. Maar in toptreffers, neen. En volgend jaar op de bank of in de tribune bij Chelsea.
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Ik heb het hier vorige week al geschreven. Ik kijk uit naar de volgende afgang. En Lap! Het is al zover.🤣 een echte topper.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Vroeg of laat gaat die overroepen nul speler zich toch laten zien hoe bekwaam hij eigenlijk is in het voetballen . En dit was nu het moment wanneer de echte waarheid van zijn bekwaamheid aan het licht kwam . Nu kon iedereen wat hij werkelijk waard is zonder de vele hulp van anderen .
 • Frans Huygen

  2 maanden geleden
  Als men zijn doelpunten bekijkt zal men zien dat 75 % van de doelpunten inleggers ,strafschoppen of zonder dat hij het zelf wist waren . Hij heeft het zelfs is gepresteerd om het minst aantal meters te lopen van de twee ploegen tijdens een wedstrijd ,de doelmannen bijgerekent
 • cor vermonden

  2 maanden geleden
  Zelfs in het american football zou hij geen potten breken.