Rashford gehuldigd als 'Member of the Order of the British Empire' door prins William tijdens een ceremonie op Windsor Castle.
Volledig scherm
Rashford gehuldigd als 'Member of the Order of the British Empire' door prins William tijdens een ceremonie op Windsor Castle. © AP

Football Talk. Hoge Britse onderscheiding voor Rashford - Wilmots nieuwe coach van Casablanca?

2 reacties

 • André Meeus

  2 maanden geleden
  Waarschijnlijk ben ik een onnozelaar maar volgens mij staat in dit artikel de naam van niet gevaccineerde. In België doen ze daar een proces aan omwille van de privacy wet. Qoud ?
 • Jeanpol Buyle

  2 maanden geleden
  Hoe kan dat nu, een gevaccineerde test positief
 1. Het interview van minstens 230.000 euro of één basisweekloon voor Lukaku: “Soms heeft Romelu het hart te veel op de tong”
  Play
  PREMIUM
  Premier League
  27

  Het interview van minstens 230.000 euro of één basisweek­loon voor Lukaku: “Soms heeft Romelu het hart te veel op de tong”

  Het bewuste interview kost hem enkele honderdduizenden euro’s boete en een flink geblutst imago. Maar voor de rest: schluss damit. Zand over zes dagen heisa. Chelsea-coach Thomas Tuchel sluit zelfs niet uit dat een ‘ongeduldige’ Romelu Lukaku tegen Tottenham gewoon in de basis staat. Een open trainer schetst in een vraaggesprek van 30 minuten het karakter van zijn speler: “Moet ik een 28-jarige vertellen dat hij in het vervolg beter eerst naar mij komt?”
 2. Rai Vloet (ex-STVV) maakt rentree twee maanden na dodelijk verkeersongeluk onder invloed: “Walgelijk en totaal onacceptabel”
  Play
  Eredivisie
  4

  Rai Vloet (ex-STVV) maakt rentree twee maanden na dodelijk verkeerson­ge­luk onder invloed: “Walgelijk en totaal onaccepta­bel”

  Ophef in Nederland om Heracles-speler Rai Vloet (26), in 2019 nog twee keer actief in de Jupiler League in het shirt van Sint-Truiden. De speler had in november vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakt waarbij hij onder invloed was en maakte zaterdagavond al zijn rentree. Niet naar de zin van de fans. Zo’n vijftig supporters wachtten de spelersbus in Almelo op.