Rashford gehuldigd als 'Member of the Order of the British Empire' door prins William tijdens een ceremonie op Windsor Castle.
Volledig scherm
Rashford gehuldigd als 'Member of the Order of the British Empire' door prins William tijdens een ceremonie op Windsor Castle. © AP

Football Talk. Hoge Britse onderscheiding voor Rashford - Wilmots nieuwe coach van Casablanca?

2 reacties

 • André Meeus

  3 maanden geleden
  Waarschijnlijk ben ik een onnozelaar maar volgens mij staat in dit artikel de naam van niet gevaccineerde. In België doen ze daar een proces aan omwille van de privacy wet. Qoud ?
 • Jeanpol Buyle

  3 maanden geleden
  Hoe kan dat nu, een gevaccineerde test positief
 1. ‘Coach’ Kevin De Bruyne bezorgt U14 van Manchester City dag van hun leven
  Voetbal
  2

  ‘Coach’ Kevin De Bruyne bezorgt U14 van Manchester City dag van hun leven

  “Winning teams” postte hij op Twitter. De spelers van de U14 van Manchester City beleefden de dinsdag van hun leven. Zij kregen op training immers gezelschap van de beste speler van hun club, Kevin De Bruyne. En niet zomaar. Voor de trainerscursus die de Rode Duivel volgt bij de Belgische voetbalbond moet hij bepaalde opdrachten uitvoeren. Ook trainingen bij de jeugd maken daar deel van uit. De Bruyne neemt de cursus serieus, ook al is hij er nog niet uit of hij later daadwerkelijk coach wil worden. “We hebben nog tijd om eerst andere dingen te doen”, zei hij vorig jaar. “Het is gek. Het duurt soms uren om één training voor te bereiden.”
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.