Florentino Pérez.
Volledig scherm
Florentino Pérez. © Andreas Gebert/dpa

Florentino Pérez: “Clubs kunnen niet zomaar uit Super League stappen”

Super LeagueReal Madrid-voorzitter Florentino Pérez gaf afgelopen nacht een uitgebreid interview aan het radioprogramma ‘El Larguero’. Pérez noemde zich “triest en ontgoocheld” omwille van het mislukken van de Super League. “De UEFA heeft er een spektakel van gemaakt met bedreigingen en verwijten. Ik heb nog nooit zoveel agressiviteit gezien.” Hij zegt ook dat de clubs niet zomaar uit de Super League kunnen stappen. 

41 reacties

 • Jan Boden

  2 weken geleden
  Een leeglopend bad vraagt om een nieuwe stop. De oplossing is niet om er steeds meer water in te kappen dat snel wegstroomt.
 • Alex Minnen

  2 weken geleden
  Dat zijn ploeg eerst maar eens de schulden betaald die ze hebben.
 • Rob Van der Grift

  2 weken geleden
  F.Perez gaat volledig voorbij aan de extreme schuldenlast bij zijn en andere grote clubs. Ook zijn argument over het verkopen van jonge talenten van de zgn middelmatige clubs, aan de grote 12, snijdt geen hout. Zonder die te hoge transfersommen, zouden de middelmatige clubs juist langer plezier hebben van door hun opgeleid talent. Maak de competities alleen maar beter, en de kleintjes sterker.
 • Peter Berg

  2 weken geleden
  Pas om te beginnen de financiële fair play toe en laat geen clubs meedoen in Europa als ze teveel schulden hebben zoals Real en Barcelona. Iedereen kan vedetten kopen als je miljarden in het rood mag gaan.
 • joseph Leysen

  2 weken geleden
  De gewone man in de straat weet At er moet gebeuren. Besparen en schuldenafbouw. Dat geldt voor ieder bedrijf. Betaal normale lonen zoals gewone beroepen. Voetballers zijn gewone werknemers en worden zwaar, heel zwaar overbetaald. Doe normaal en het voetbal zal overleven. Jullie, de zgn groten, doen enkel aan competitievervalsing.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Bekijk hier de hoogtepunten uit Man City-PSG
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten uit Man City-PSG