Mbemba (links).
Volledig scherm
Mbemba (links). © AP

FC Porto wil contract Mbemba (ex-RSCA) niet verlengen omdat er weer twijfels rond leeftijd de kop opsteken

Buitenlands voetbalOpnieuw staat de leeftijd van Chancel Mbemba, tussen 2013 en 2015 een vaste waarde bij Anderlecht, ter discussie. FC Porto zou zijn aflopend contract niet willen verlengen omdat er alweer twijfels de kop opsteken. Op papier is de centrale verdediger 27. In realiteit mogelijk ouder. 

5 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Porto heeft groot gelijk natuurlijk ...! Kan terug bij paars-wit komen ...🙄 Hij is zeker al 30 of meer ...
 • Marcus Camps

  4 maanden geleden
  Geef een contract van een jaar. Als hij dit jaar goed genoeg was zal hij dat volgend jaar ook nog wel zijn. Een contract van vijf jaar ? Daar zou ik ook niet aan beginnen. Hoe heet die Afrikaanse 'jonge gast' weer die enkele jaren geleden nog het mooie weer maakte bij Anderlecht ? Moest toen in beste jaren komen, maar wel niks meer van gehoord na zijn transfer.
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  En met zo'n bottest kan de geboortedatum tot op de dag juist bepaald worden? Dat geloven ze nu toch zelf niet! Jaar wel, misschien de maand maar de dag. Nooit!
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Diene was al 27 bij Anderlecht! Was wel ne hele goeie!
 • Nicole Haenebalcke

  4 maanden geleden
  Anderlecht grijp je kans !
 1. IN BEELD. Ibrahimovic triomfeert met ‘Scudetto’, juichende Alexis Saelemaekers: Zo vierde AC Milan eerste titel in elf jaar in Milaan
  Serie A

  IN BEELD. Ibrahimo­vic triomfeert met ‘Scudetto’, juichende Alexis Saelemae­kers: Zo vierde AC Milan eerste titel in elf jaar in Milaan

  Niet alleen in Brugge en Manchester was er een titelfeest gepland. Ook in Milaan ging het dak eraf. Na elf jaar pakte AC Milan zijn negentiende Scudetto in de clubgeschiedenis. Saelemaekers en zijn ploegmaats reden gisteren in twee open bussen door Milaan dat helemaal rood en zwart kleurde en hielden halt op de Plaza Duomo. Boegbeeld Zlatan Ibrahimovic en Olivier Giroud bouwden een feestje. Ook ex-voorzitter van AC Milan, Silvio Berlusconi, vierde mee met de Rossoneri. Bekijk hieronder de beste beelden.