AFP
Volledig scherm
© AFP

FC Barcelona haalt Agüero en Garcia naar Camp Nou: “Iedereen weet dat dit de beste club ter wereld is”

Buitenlands voetbalSergio Agüero (32) is de eerste aanwinst van FC Barcelona. De Argentijnse spits - en maatje van Lionel Messi - komt transfervrij over van Manchester City en tekent tot medio 2023 in Camp Nou. De Catalaanse club liet een afkoopclausule van 100 miljoen euro opnemen. Ook Eric Garcia komt over van de Citizens. Giorginio Wijnaldum, einde contract bij Liverpool, moet de volgende inkomende transfers worden in Barça’s sportieve herstelplan.

11 reacties

 • Lorenzo Parmentier

  2 maanden geleden
  Zouden ze de 8-2 nog herinneren in Barcelona van tegen bayern. Aguero ni zo te zien da y zegt beste ploeg van wereld. Die loopt 10jaar achter dan was da nog geloofbaar nu nimeer.
 • Filip de Landsheer

  2 maanden geleden
  Als Barcelona Messi moet paaien met een spits die over de top is, Tja. Hij is bovendien minder dan Suarez.... oplossing is Messi buiten en alle geld gebruiken voor de grootste talenten.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Idd Peter dat is het groot probleem van Barca. Namelijk dat Messi moet spelen met een groep potstampers, De Jong en Busquets uitgezonderd, die zij al 25 jaar niet meer tesamen hebben gehad. Dat is het probleem.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Messi zijn beste maatje, die leg je toch niets in de weg. Zeker dat die twee het samen goed zullen vinden.
 • Souliman Ouahamdi

  2 maanden geleden
  Is een goede transfer. Plus gratis,city is een voetballende ploeg net als Barcelona.