Abdelhak Nouri voor het incident.
Volledig scherm
Abdelhak Nouri voor het incident. © EPA

Familie van Nouri, die in 2017 ernstige hersenschade opliep, spant arbitragezaak aan tegen Ajax

Buitenlands voetbalDe familie van Abdelhak Nouri heeft bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) een arbitragezaak aangespannen tegen Ajax. Dat laat Khalid Kasem, de belangenbehartiger van de familie weten. Vorige week werd al duidelijk dat gesprekken tussen Ajax en de familie niet tot een oplossing hadden geleid. 

2 reacties

 • hamdaoui tarik

  1 maand geleden
  De medische staf van Ajax is verantwoordelijk ze hadden eerder moeten ingrijpen ze wisten dat er iets niet pluis was met zijn hart en toch hebben ze hem laten verder doen, dus niet meer dan juist Ajax moet opdraaien voor alles en hopelijk is dit een goede les voor in de toekomst.
 • Piet DeMan

  1 maand geleden
  Ajax heeft alle medische kosten op zich genomen en zijn contract nog volledig uitbetaald en nog willen ze geld.. "verlies van zujn vermogen om te kunnen verdienen" je kan niet krijgen wat je niet bent geweest hij kon ook grandioos gefaalt hebben
 1. De tien jongste doelpuntenmakers in de Champions League: wereldvedetten, witte merels en een ex-Standard-speler
  Champions League

  De tien jongste doelpunten­ma­kers in de Champions League: wereldve­det­ten, witte merels en een ex-Standard-spe­ler

  De jongste doelpuntenmaker ooit voor Bayern München in de Champions League. De jongste Engelsman ooit die raak trof op het kampioenenbal. En de op één na jongste speler die scoorde in de knock-outfase. Jamal Musiala trapte zich met zijn doelpunt tegen Lazio gisteren in een aantal mooie lijstjes. Maar de top tien van jongste doelpuntenmakers in de Champions League tout court haalde hij net niet. Daar prijken deze namen.
 1. Poppen aan het dansen na knotsgek slot in Standard-Club
  Play

  Poppen aan het dansen na knotsgek slot in Standard-Club

 2. John Van den Brom: "We namen meteen het initiatief"
  Play
  Croky Cup

  John Van den Brom: "We namen meteen het initiatief"