Herwig De Bruyne
Volledig scherm
PREMIUM
Herwig De Bruyne © © https://kdbcup.be/

EXCLUSIEF. Herwig De Bruyne, trotse vader van een wereldster: “Voor mij is Kevin geen voetballer, Kevin is mijn zoon”

Buitenlands voetbalEen wijs man zei ooit: ’t Zijn niet het vlees, bloed of de centen die van ons ouders en kinderen maken, wel het hart. Een vader vertelt over zijn zoon. Herwig De Bruyne (56) over de rit met Kevin, in de eerste plaats zijn zoon en dan pas die topvoetballer met een prijskaartje. “Als hij gelukkig is in zijn leven, dan ben je dat als ouder ook.”

19 reacties

 • Ferdi Wuytack

  1 jaar geleden
  België zou fier moeten zijn op zo een talent. Als rode duivel bezorgde hij België reeds veel voetbalplezier. Altijd maar zeuren over geld. Arme mensen.
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Het zijn de Kijkers en Supporters die zorgen dat voetballers zoveel betaald krijgen of heb je liever dat het Bestuur en Aandeelhouders van die Clubs alle Winsten uit Reklame en Tv gelden opstrijken ? En wat is RIJK zijn ? Gelukkig zijn met wat je hebt en liefst met wat minder !!
 • Jean Gallet

  1 jaar geleden
  Bij vele reacties stroomt de jaloezie er zo van af. Wat moet het heerlijk zijn om zoveel geld te bezitten. En als je €miliions wint deel je toch ook niet met iedereen. Je zorgt voor jouw 1ste lijn familie en eventueel mensen die je ten volle apprecieert. Zeker niet met profiteurs.
 • Gerda Haubourdyn

  1 jaar geleden
  Waaróm zulke bedragen geven aan 1 man. Wat kun je doen met zoveel geld. En ze betalen de minimum aan sociale zekerheid. En dat om op een bal te trappen. Het is er ver over.
 • De Waarheid

  1 jaar geleden
  Niemand is het waard om zo decadent veel geld te verdienen. Dit is niet in de voetbalwereld zo natuurlijk. Men mag veel geld verdienen, maar dit is er ver over. Heeft echter niets met Kevin op zich te maken, prachtige voetballer. De vraag is, wie gaat er nu eens tot op het bot uitvissen hoe men zulke spelers kan blijven betalen? ( Mag ook in andere sectoren eens gebeuren)
 1. Na de sneer aan David Beckham hield Gary Lineker voet bij stuk: “Hoeveel miljoenen Qatar me ook wil geven, ik weiger”
  WK Qatar
  5

  Na de sneer aan David Beckham hield Gary Lineker voet bij stuk: “Hoeveel miljoenen Qatar me ook wil geven, ik weiger”

  Hij zal er straks bij zijn voor de BBC wanneer het WK op 21 november van start gaat, Gary Lineker. Maar met de volle goesting is het niet. En Qatar moet hem niets vragen, zoals het dat onlangs nog deed om deel uit te maken van het rijtje presentatoren om de WK-loting in goede banen te leiden. “Wat ze me ook willen betalen, het antwoord zal neen zijn.” David Beckham dacht daar alleszins anders over.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. “Hij is een Argentijn die niet goed zwemt. Emiliano onder water”: verontwaardiging in Frankrijk nadat Nice-fans lachen met verongelukte Sala
  Buitenlands voetbal
  1

  “Hij is een Argentijn die niet goed zwemt. Emiliano onder water”: verontwaar­di­ging in Frankrijk nadat Nice-fans lachen met verongeluk­te Sala

  Er heerst enorme verontwaardiging in Frankrijk. Tijdens Nice-Saint-Étienne (4-2) lachte een aantal thuisfans met de verongelukte Emiliano Sala, die in 2019 om het leven kwam bij een vliegtuigcrash toen hij op weg was naar zijn nieuwe club Cardiff City. “Hij is een Argentijn, die niet goed zwemt, Emiliano onder water, Emiliano onder water”, weerklonk gisteren in de Allianz Riviera.
 2. Gefrustreerde West Ham-coach keilt bal richting nietsvermoedende ballenjongen: "Hij kwam net goed voor een volley”
  Play
  Europa League

  Gefrus­treer­de West Ham-coach keilt bal richting nietsver­moe­den­de ballenjon­gen: "Hij kwam net goed voor een volley”

  Niet West Ham, maar Eintracht Frankfurt speelt de finale van de Europa League. En dat zorgde gisteravond voor frustraties bij de Engelsen. Vooral West Ham-coach David Moyes viel uit zijn rol. De Schot knalde gefrustreerd een bal naar een ballenjongen en kreeg daarvoor een rode kaart. Op de persconferentie achteraf kwam hij met opvallende excuses.