AP
Volledig scherm
© AP

Exact 100 dagen na zijn intrede bij Chelsea beëindigt nieuwe eigenaar Todd Boehly de samenwerking met coach Thomas Tuchel

Buitenlands voetbalThomas Tuchel (49) is niet langer de coach van Chelsea. De Engelse club heeft een punt gezet achter de samenwerking met de Duitser. Nieuwe eigenaar, same old Chelsea, waar trainers een wegwerpproduct zijn.

22 reacties

 • Pierre Dony

  3 maanden geleden
  Niemand weet waarom juist hij moet vetrekken. Los van dat, vind ik het wel heel snel. Zoals gewoonlijk bij Chelsea. Hij heeft onlangs nog de CL gewonnen. Mensen vergeten snel.
 • nico schockaert

  3 maanden geleden
  Beste janus , als je eerlijk bent weet Je dat het niet klikte met tuchel , de reden kennen we wel , maar sommige spelers hebben meer vertrouwen nodig dan andere , als je ziet onder conte bij inter hoe hij daar speelde , ik hoop dat hij dat niveau weer haalt , hetzelfde voor de ketelaere bij Milan ,ik hoop voor hem dat zijn trainer hem blijft vertrouwen geven Mvg rsca supporter
 • Alain Luppens

  3 maanden geleden
  Ik ben geen fan van Tuechel maar de coach was echte niet het probleem…
 • yoeri bernard

  3 maanden geleden
  ja verwach toch niet als je voor 250 miljoen spelers koopt dat je ploegje alles gaat winnen . Een ploeg moet gesmeed worden dat doe je niet op 123 . Al zijn het allemaal bal tovenaars als het niet klikt en je job niet doet mag je kopen wat je wilt en vooral werkers in je ploeg moet je hebben en net dat mankeert het bij chelsea ! Je moet ook vooral voor elkaar willen spelen !!
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Overroepen coach. Bij PSG niks gebakken met al dat kapitaal. Bij Chelsea ook al tientallen miljoen verliezen aan zijn been door verlies aan spelersmateriaal, denk maar aan Lukaku.
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.