Onder leiding van ex-Arsenalcoach Arsène Wenger werkt de FIFA plannen uit om elke twee jaar een WK te organiseren.
Volledig scherm
Onder leiding van ex-Arsenalcoach Arsène Wenger werkt de FIFA plannen uit om elke twee jaar een WK te organiseren. © Photo News

“Europese bonden overwegen uit FIFA te stappen in dispuut over tweejaarlijks WK”

WK VOETBALVerschillende Europese voetbalbonden overwegen hun lidmaatschap bij de wereldvoetbalbond FIFA op te zeggen, als ultieme vorm van protest tegen de plannen om het WK tweejaarlijks te organiseren.

5 reacties

 • FRITS VERSTRAETEN

  1 maand geleden
  Arsène Wenger heeft eerst Arsenal langzaam maar zeker laten zakken en nu gaat hij de nationale voetbalbonden uitdagen. De Bonden moeten hiertegen fel protesteren maar of ze de kracht en macht hebben om tegen de FIFA in te gaan is de grote vraag. Staan ze dit toe dan zitten ze voor eeuwig gevangen in de tentakels van de FIFA en zal de super league er ook komen.
 • Theo Van Hoof

  1 maand geleden
  Het gaat infantino alleen om geld vergaren. Dat hij de belangstelling voor het WK de nek omdraait maakt hem niks uit. Na hem zullen anderen het moeten oplossen.
 • swa joepers

  1 maand geleden
  Van mij mogen ze het iedere maand doen heb mijn buik vol van voetbal geld geld geld en reklame sponsering tv rechten ten koste van alles goe voor het milieu en wij moeten maar alles aanpassen
 • Marc Vanmeerbeeck

  1 maand geleden
  Dat geloven jullie zelf toch niet. Als het financieel plaatje in orde is zullen de Europese landen meedoen. Geld, geld, geld... dat is alles waar het nog om gaat in het "topvoetbal".
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Groot gelijk. Als je dit om de 2 jaar organiseert is er niets speciaal meer aan, geldwolven