Tielemans wordt geprezen in de Engelse pers.
Volledig scherm
Tielemans wordt geprezen in de Engelse pers. © Reuters/Daily Mail

Engelse pers smult van glansprestatie en prachtgoal Tielemans: “Van het beste dat Wembley ooit zag”

Buitenlands voetbalNatuurlijk geniet ook de Engelse pers van Youri Tielemans. ‘Beauty’ of ‘screamer: ze schuwen de superlatieven niet om die prachtgoal te omschrijven. Maar het gaat verder. Zijn prestatie in het geheel maakte indruk. “Hij straalde kwaliteit uit.”

28 reacties

 • Bert Van Geffen

  4 weken geleden
  Tielemans niet gezien? Denk dat er veel bruhhefannekes troebel zien... en hopelijk straks het bakske vol want ze bakken er niets meer van...
 • Dirk Van den Bogaert

  4 weken geleden
  Er zijn er hier toch een paar die gemakshalve vergeten dat het "opleiden" van talent er bij Anderlecht vooral uit bestaat om de beste jongeren bij andere ploegen weg te plukken, en dat is al pakweg vijftig jaar het geval. Lukaku kwam gewoon van Lierse, Praet van OHL en zo kunnen we nog wel even door gaan.
 • Harold Anckaert

  4 weken geleden
  Met alle respect voor Yoeri, maar het is mndn geleden dat we nog van hem gehoord hebben! Yoeri is en blijft een zeer goeie voetballer, maar dra dat hij een een beslissende pass gegeven heeft of zo'n mooi doelpunt gemaakt heeft,gaat de perser prat dat hij de beste speler is van België en bewieroken hem als een god! Ik blijf erbij dat hij op die positie veel meer ballen moet recupereren als hij hij wil gezien worden als opvolger van Witsel, want hij mag Witsel zijn schoenen idd nog niet knopen!
 • tetterke tembermond

  4 weken geleden
  Ja tuurlijk Willy, Vanaken die op zijn 28e nog in de Belgische bierliga speelt terwijl Youri op zijn 23e de Engelse FA-cup wint. Vanaken kan op dat niveau niet mee.
 • Jurgen Aerts

  4 weken geleden
  In een coronavrij Wembley ...