.
Volledig scherm
. © Reuters/rv

Engelse media hebben vette kluif aan uithaal van Fellaini richting Liverpool-icoon: "Ik moet geen lessen krijgen van mensen die op kinderen spuwen"

Buitenlands voetbalMarouane Fellaini was afgelopen weekend met een winnende treffer tegen Arsenal nog eens van waarde voor Manchester United. Dat kon de Rode Duivel, onder meer door flink wat blessureleed, dit seizoen nog te weinig zijn voor zijn werkgever. Sport/voetbalmagazine zocht 'Big Fella' - wiens in juni aflopende contract bij United nog niet verlengd werd - op in Engeland. 

16 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  moet altijd mee zeker als hij niet gekwetst is en in vorm,inderdaad hij heeft iets minder voetbal vernuft maar is de sterkste met het hoofd,en is een man geen mietje zoals zovele
 • ROGER DEPREZ

  3 jaar geleden
  Wat we niet kunnen ontkennen is dat deze man zich altijd volledig geeft en dat is iets wat bij de duivels weinig aanwezig is, want als men verder wil als de kwart finale zal het niet gaat met zuiver voetbal en zal er regelmatig een gele kaart moeten genomen worden en België heeft in deze selectie van Martinez te veel salon voetballers.
 • Carlo Colucci

  3 jaar geleden
  Zonder Fellaini waren de rode duivels nooit op een WK of EK. (Geen 1 rode duivel is 100%belg)
 • Dave Claus

  3 jaar geleden
  @Karel Trainer van wereldniveau... Dan hoop ik dat je het niet over Martinez hebt, lol. Ik ben ook gene voorstander van Fellaini, maar hij moet wel mee om op bepaalde momenten in te kunnen vallen voor zijn kopspel. Weinigen die beter kunnen koppen dan hem. Voetballend, tja... Dan heb je er ander en beter, maar 11 brave spelers, dan kom je er ook niet.
 • Sacha VL

  3 jaar geleden
  @Karel, je slaat de nagel op de kop!
 1. Carrasco maakt knappe opener bij Betis maar Atlético wint opnieuw niet: spanning troef in La Liga
  Play
  La Liga
  1

  Carrasco maakt knappe opener bij Betis maar Atlético wint opnieuw niet: spanning troef in La Liga

  Three horse race. De strijd om de titel in La Liga belooft een spannende te worden, zeker na nieuw puntenverlies van leider Atlético. Na verlies bij FC Sevilla de week ervoor leden ‘Los Colchoneros’ nu ook bij Betis averij op in Sevilla. Het begon nochtans goed voor de ploeg van Simeone. Niemand minder dan Yannick Carrasco opende al na vijf minuten de score. Op zijn linkerflank zette de Rode Duivel de actie in, waarna hij via Correa opnieuw in balbezit kwam. Carrasco veinsde even, om de laatste verdediger op het verkeerde been te zetten, en werkte toen binnen. Maar een kwartier later stond Betis alweer op gelijke hoogte na een assist van Moreno voor Tello. Ondanks wisselende kansen bleef het bij die 1-1. Het verdict met nog 8 matchen te spelen: Atlético 67 punten. Real 66. Barça 65. Faites vos jeux.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"