John Fleck krijgt in allerijl medische hulp toegediend en wordt op een brancard gelegd.
Volledig scherm
John Fleck krijgt in allerijl medische hulp toegediend en wordt op een brancard gelegd. © Photo News

Engelse Championship opgeschrikt: Sheffield-speler zijgt zonder aanleiding neer, maar is intussen aan de beterhand

Buitenlands voetbalEven schrikken in de Engelse Championship gisterenavond. In het duel tussen Reading en Sheffield United zeeg bezoekende speler John Fleck zonder enige aanleiding tegen de mat. Fleck werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis en stelt het intussen beter.

0 reacties

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. “Het deed pijn dat ze twijfelden aan mijn woorden”: Ronaldo deelt in ophefmakend interview dat United niet geloofde dat z’n dochtertje ziek was
  Play
  Buitenlands voetbal
  34

  “Het deed pijn dat ze twijfelden aan mijn woorden”: Ronaldo deelt in ophefma­kend interview dat United niet geloofde dat z’n dochtertje ziek was

  In een nieuwe teaser van het interview van Cristiano Ronaldo met Piers Morgan - waarin de 37-jarige Portugees eerder zwaar uithaalde naar coach Erik ten Hag - vertelt ‘CR7' dat ze bij Manchester United niet geloofden dat hij een deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen miste omdat zijn dochtertje in het ziekenhuis lag. “Het deed pijn dat ze twijfelden aan mijn woorden.” Het volledige interview - anderhalf uur lang - wordt morgen vrijgegeven. Naar wie haalt ‘CR7' nog uit? Ondertussen meldde Ronaldo zich bij de nationale ploeg voor het WK in Qatar. Daar leek een ongemakkelijke ontmoeting met Bruno Fernandes - ploegmaat bij United - te volgen.