AFP
Volledig scherm
© AFP

Emotionele Zinchenko tooit Premier Leaguetrofee in Oekraïense kleuren: “Zou deze titel graag op een dag naar huis brengen”

Premier LeagueTerwijl zijn land afziet door de Russische invasie, pakte Oleksandr Zinchenko vandaag zijn vierde titel met Manchester City. “Ik ben zo trots om Oekraïner te zijn”, vertelde hij emotioneel.

0 reacties

 1. INTERVIEW. Alan Pace, de Amerikaanse geldschieter van Burnley, gelooft volop in Kompany: “Hij verdient meer krediet voor zijn werk bij Anderlecht”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  8

  INTERVIEW. Alan Pace, de Amerikaan­se geldschie­ter van Burnley, gelooft volop in Kompany: “Hij verdient meer krediet voor zijn werk bij Anderlecht”

  Operatie Verjonging is ingezet bij Burnley FC. In de kern, maar ook in de trainersstaf. Coach Vincent Kompany markeert “een nieuw begin”, volgens Burnley-voorzitter Alan Pace. En daarvoor krijgt onze landgenoot inspraak, tijd en veel vertrouwen. “Vincent is uitzonderlijk intelligent, zowel emotioneel als rationeel. Ik ga niet liegen: je kan niet anders dan onder de indruk zijn door iemand van zo’n kaliber.”