Elia stapte na de match tot bij de cameraman.
Volledig scherm
Elia stapte na de match tot bij de cameraman. © Fox

Elia gaat over de tongen nadat hij cameraman opzoekt na match, maar vindt dat hij gezocht wordt: “Het wordt steeds erger”

Buitenlands voetbalDe Nederlandse voetballer Eljero Elia is niet blij met de manier waarop hij wordt “gezocht” door rechtenhouder FOX Sports. De aanvaller van FC Utrecht reageerde gisteren op de uitzending van ‘Dit was het weekend’, waarin presentator Jan Joost van Gangelen en analist Kenneth Perez commentaar gaven bij een fase die zich afspeelde na de wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-1).

0 reacties

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. “Hij gooide me ooit naakt uit hotelkamer en gaf me kopstoot toen ik bij hem wegging”: ex-partner komt met schokkende getuigenis over United-legende Ryan Giggs
  Play
  Voetbal
  17

  “Hij gooide me ooit naakt uit hotelkamer en gaf me kopstoot toen ik bij hem wegging”: ex-part­ner komt met schokkende getuigenis over Uni­ted-legende Ryan Giggs

  Tijdens het proces tegen voormalig stervoetballer Ryan Giggs vertelde zijn ex-partner Kate Greville (38) gisteren hoe ze jarenlang slachtoffer is geweest van huiselijk geweld. De 48-jarige Welshman, die de feiten tot dusver altijd heeft ontkend en nog de kans krijgt om zich te verdedigen, riskeert tot vijf jaar gevangenisstraf.
 1. “Hij vroeg mijn ouders om mijn hand”: Mishel Gerzig doet uit de doeken hoe Thibaut Courtois haar ten huwelijk vroeg
  Play
  Time-out
  2

  “Hij vroeg mijn ouders om mijn hand”: Mishel Gerzig doet uit de doeken hoe Thibaut Courtois haar ten huwelijk vroeg

  4 juni was het, toen er ineens op de Instagrampagina’s van zowel Thibaut Courtois als die van Mishel Gerzig foto’s verschenen van onze nationale nummer één die op een luxejacht op zijn knie was gegaan voor zijn grote liefde. Zij heeft nu in Israëlische media onthuld hoe zij dat moment heeft beleefd, en ze heeft het ook over de toekomstplannen van het koppel.